Inaktiv platsannons

Öppen ansökan för SwedSec-licensierade rådgivare i Göteborg

Amendo söker efter en Öppen ansökan för SwedSec-licensierade rådgivare.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av kundmöten, eller kanske bolån? I många roller efterfrågas Swedsec-licenser, antingen för bolån, rådgivning eller ;Detta är en öppen ansökan för dig som har licens och som är intresserad av kommande roller.Berätta, vilken eller vilka licenser har du, och vad för typ av roller intresserar dig framöver? Har du erfarenhet av rollen, eller vad är det som gör att den intresserar dig? Vi söker dig som vill bli en del av vårt nätverk!
Våra kunder efterfrågar både konsultuppdrag, långa eller korta, och ;Vad lockar dig mest? Sök till oss redan nu, så att vi kan kontakta dig när det kommer in uppdrag eller rekrytering som passar dig. Vad för arbetsuppgifter kan du vänta dig?
- Kredithandläggning, bl. A. Genom kreditbedömning, kreditbevakning av kunder, kundupplägg, bedöma säkerheter och dess risknivåer, bedöma affärsidéer och dess lönsamhet samt andra uppgifter inom kreditområdet

- Möta privatkunder fysiskt eller över telefon och digital kommunikation, och ta fram långsiktiga helheltslösningar för bankens kunder

- Följa upp att kundinformation är korrekt

- Merförsäljning med kunden i fokus


Kvalifikationer och egenskaper
Du behöver vara en driven och framåt person. Vi söker dig som är bra på att ta människor och att kommunicera både med bankens kunder och dina kollegor i teamet. Lika viktigt är att du är skicklig på administration eftersom både bolåneaffären och kundrådgivningen kräver både dokumentation, handläggning och uppföljning. Du bör också vara bekväm i att fatta egna beslut och ha stor affärsmässighet och professionalism i allt du gör.
Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.
Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och konsultuthyrning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Luleå med verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på LinkedinAmendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto Executive Search & Interim som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.Frågor och kontakt
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Amendos Talent Acquisition Manager Mathilda Carlbom, Då vi träffar kandidater löpande är du varmt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

11-07-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Heltidsjobb (förstajobb) | Annan