Just nu söker vi köksmästare
Hos oss på Pinchos Linné värderar vi teamkänslan högt och vill alltid leverera en riktigt WOW-känsla till både gäster och våra anställda. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö, för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre. Visst?
Är du vår nya köksmästare?
Det är mat vi lagar och det är människor vi arbetar tillsammans med -Vi tror att du som köksmästare hos oss har stor passion för att både servera fina, goda maträtter men även skapa fina arbetsförhållanden för din personal.
Hos oss blir du en del av ett riktigt härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till restaurangens utveckling.
Som köksmästare hos oss ansvarar du för att Pinchos koncept efterlevs i köket. I din roll säkerställer du även ex implementering av nya rätter, varuflöde, personalplanering, egenkontroll samt månatlig inventering. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt.
Vi har höga ambitioner så det tror vi att du också har!
Vilka är vi?
Pinchos Linné är en utav kedjans första restauranger. Vi har öppet 7 dagar i veckan, från 16:00 på vardagar och från 12:00 på helger.
Hos oss uppmuntrar vi alla anställda att vara sig själva, vi tror på att bygga trygghet i teamet är avgörande för hur arbetsplatsen upplevs.
Vi kan erbjuder dig
- En heltidstjänst
- Start enligt överenskommelse
- En rolig arbetsplats med härliga kollegor
- Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag
- Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan
- Fina utbildningsmöjligheter
För att passa bra hos oss tror vi att du
- Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök
- Är trygg i rollen som köksmästare
- Är noggrann och strukturerad
- Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo
- Har erfarenhet av att jobba med koncept