Inaktiv platsannons

Bildansvarig Stadium Online lager Stadium i Norrköping

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Din roll
Som Bildansvarig på Stadium Onlines lager blir ditt främsta ansvar att se till att onlineunikt sortiment har en bild inom 48 timmar från det att produkten har ankommit till vår distributionscentral. Du planerar och genomför fotograferingen självständigt enligt Stadiums fotomanér. Då mängden produkter som levereras in till lagret varierar, arbetar du även med ordinarie lageruppgifter på onlinelagret såsom godsmottagning och inleverans av varor, plock och pack samt utleverans av varor eller returhantering. Du ingår in onlineavdelningens content team.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning på lägst gymnasienivå och god produktkunskap inom sport och sportmode. Du är en kreativ person som gillar styling och fotografering samt har bra öga för färg och form. Tjänsten kräver att du har goda datakunskaper, bra kunskaper i MS Office samt grundläggande kunskaper i Photoshop. Vi ser att du är en lösningsorienterad person som kan planera och prioritera och att du tar ansvar för ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Givetvis står du bakom Stadiums mission om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på
Vi önskar att du bifogar ett arbetsprov i form av bild eller liknande till din ansökan.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Elin Lindsköld:

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-01-15. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)