Inaktiv platsannons

HR Business Partner Stadium Sverige i oss

Om tjänsten


Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Nu söker vi en HR Business Partner till Stadium Sverige, som vill vara med och skapa 95 fantastiska arbetsplatser.

 

Din roll
Som HR Business Partner är du en viktig spelare i laget som, varje dag, skapar förutsättningar för att våra kollegor ska ha en fantastisk arbetsplats att gå till. Det gör vi genom att aktivt driva och utveckla HR-arbetet inom Stadium i Sverige. Ditt uppdrag är att skapa trygga ledare i våra butiker genom att coacha, utbilda och utmana i områden som exempelvis rekrytering, arbetsrätt och kompetensutveckling. Du följer upp och förenklar HR rutiner och arbetet i enlighet med våra värderingar och verkar för att allt vi gör genomsyrar Stadiums företagskultur.

 

Din profil

För att lyckas i rollen trivs du i en snabbrörlig miljö och brinner precis som vi, för ett aktivt, roligt och hälsosamt liv. Du har förståelse för handelns villkor, kundens behov och vardagen i butik och för dig är det lika självklart att utbilda i en rekryteringsprocess som att förklara skillnaden mellan ett neutralt och pronerande löpsteg.

Du är utbildad personalvetare och trygg med bredden av frågorna inom HR-området. Du är självgående och får energi av tanken på att åka iväg och hålla en förhandling på egen hand.  

Att kommunicera är din styrka och du lyckas både vara inspirerande på scenen och formulera en ny policy på ett tydligt och intressant sätt.

Du är pedagogisk och drivs av att göra HR arbete enkelt och konkret. Det ska vara lätt att göra rätt efter ett möte eller samtal med dig. Tack vare din kompetens och förmåga att utmana och coacha växer människor i din omgivning.

 

Placeringsort: Stockholm

Varaktighet/arbetstid: Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker jobbet via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av HR Manager Edit Eriksson,

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

 

Sista ansökan: 2017-01-15

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
oss
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)