Inaktiv platsannons

Product Technician Stadium i oss

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med och aktivera världen? Just nu söker vi en Product Technician!

Din roll
Som Product Technician på vår Inköpsavdelning kommer du ansvara för passformen på delar av våra Exclusive Brands-produkter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att göra måttlistor, konstruera plagg, göra avmätningar och ansvara för avprovningar. Du kommer jobba både med trikå och vävt för dam och herr. Du har ett nära samarbete med Designer och Product Manager och gillar att jobba i team.

Din profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom textil, designteknik eller motsvarande erfarenhet. Du har erfarenhet av mönsterkonstruktion, passform, måttlistor och storleksgradering. Du har ett genuint intresse för våra sportprodukter och har både materialkunskaper och en förståelse för produktionstekniska lösningar. Du bidrar gärna med struktur i ditt arbete och trivs i en flexibel miljö med olika projekt igång samtidigt. För rollen som Product Technician krävs att du behärskar engelska i tal och i skrift. Självklart delar du vår mission om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker jobbet via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på
Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Helena Jacobsson:  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-01-22. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
oss
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)