Inaktiv platsannons

HR Specialist - Employer Branding i Stockholm, Stockholms län

Om tjänsten

Har du en passion för Employer Branding, Fashion och IT? Nu söker vi dig som vill vara med och sprida budskapet att H&M är en av Sveriges mest spännande arbetsgivare inom IT!

 

Som Employer Branding Specialist på H&Ms IT-avdelning kommer du att ingå i ett team av HR-specialister och HR-generalister där ditt ansvar kommer att vara på intern och extern Employer Branding - både med ett strategiskt och ett operativt fokus. Du kommer att bygga upp vår EB-funktion och få jobba med många spännande initiativ. Rollen innebär att du har stora möjligheter att påverka hur vi jobbar med vårt Employer Brand i framtiden.

 

Om du är den vi söker ser vi att du jobbar med Employer Branding idag, antingen som konsult eller i en större organisation. Du är duktig på både intern och extern kommunikation och ser din nästa utmaning i att vara med att bygga en outstanding EB-funktion! Vi vill att du har kunskap om hela HR livscykel och hur dessa olika steg har en koppling till EB-arbetet. Du har en god kunskap om den svenska arbetsmarknaden. Du har en stark analytisk förmåga, där du kan se helheten och du sätter upp ambitiösa och långsiktiga mål för ditt område.

 

H&M är ett värderingsdrivet företag. I vardagen kommer du att märka detta i att vi alltid är ett team där vi hjälps åt och delar med oss av vår kompetens till varandra. Vi jobbar hårt och har fantastiskt kul! Du får ta stort ansvar från start, du kommer att ha stora möjligheter att påverka och förväntas komma med massor av egna idéer. Ditt fokus kommer att vara Employer Branding men du förväntas också hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom rekryteringsområdet.

 

Dina ansvarsområden

 

Som HR Specialist inom Employer Branding på H&M tar du stort ansvar – och har otroligt kul.

 

Din roll består av både strategiskt och operativt arbete, bland annat av att:

 

- Leda arbetet kring vår EB-strategi och vårt EVP

- Sätta mål för IT-avdelningens långsiktiga EB-arbete inklusive mäta och följa upp

- Ansvara för intern och extern kommunikation kopplat till vårt Employer Brandingarbete

- Utvärdera interna och externa kommunikationskanaler

- Omvärldsbevakning samt säkra att vårt EB-arbete ligger i framkant

- Planera, samordna, genomföra olika EB-aktiviter både internt och externt

- Kontakt med olika samarbetspartners samt med interna intressenter

- Ansvara, driva och utveckla arbetet med EB-ambassadörer

- Administration, t.ex. ta fram och beställa material, uppdatera internt och externt material.

 

Din kompetens

 

Precis som alla H&M:s medarbetare är du en social, öppen, kommunikativ, försäljningsinriktad och ambitiös lagspelare med stark drivkraft och en positiv inställning. För att lyckas i denna roll är du prestigelös, nyfiken och trivs bäst i en roll där du får växla mellan strategiskt och operativt fokus. Du trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt.

 

Dessutom har du dessa kunskaper och erfarenheter:

 

- Minst 2 års erfarenhet i en roll där du fokuserat på Employer Branding, gärna med erfarenhet från en större organisation. Utöver detta har du ytterligare ett par års erfarenhet från antingen en roll inom EB, alt en roll inom HR eller PR/kommunikation

- Mycket goda kunskaper och erfarenhet både av intern- och extern kommunikation samt erfarenhet av att arbeta inom/nära Marknad/PR

- God analytisk förmåga samt förmåga att arbeta utifrån långsiktiga mål

- Mycket goda kunskaper i engelska (svenska meriterande)

 

Låter det intressant? Ta chansen till en karriär utöver det vanliga!

 

För frågor och mer information kontakta Karolin de Belder på tel. 08-796 55 00.

 

Skicka CV och personligt brev senast 19 februari 2017.

 

H&M är en spännande plats för en karriär inom IT! Visste du att vi öppnar minst en ny butik varje vardag någonstans i världen och samtidigt växer kraftigt online? Detta ställer höga krav på vår IT-miljö och ger oss många roliga utmaningar framöver. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats där vi alla växer tillsammans. Som ett av världens största modeföretag kan vi erbjuda oändliga möjligheter till en framgångsrik och internationell karriär.

 

Keywords: Employer Branding, EVP, Arbetsgivarvarumärke, Marknad, PR, Kommunikation, Communication, Marketing, Employer Brand

 

*MonsterSJA 

 

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Stockholms län
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)