Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Ställföreträdande Butikschef i Uppsala

Uppsala | Uppsala län | Restaurang | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är de redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum.

Bli en av oss

Vi som jobbar på Axfood Snabbgross är stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av engagemang, fokus på lönsam försäljning med kunden i centrum. Nu söker vi en Ställföreträdande Butikschef till vår butik i Umeå.

Det här får du göra

Du kommer tillsammans med Butikschefen leda och utveckla vår butik mot de fastställda målen. Du kommer tillsammans med Butikschefen besöka kunder i deras miljö och i tjänsten ingår också att ansvara för en avdelning inom butiken och det kommer även ingå andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom butik . Helg och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Det här förväntar vi oss

Det är en förutsättning för rollen att du är matintresserad, bra att på driva lönsam försäljning, kundfokuserad och tycker om att arbeta med människor. Då du kommer att vara ute en del på fältet och besöka kunder i deras miljö är det viktigt att du gillar det lika mycket som att ta hand om kunden i butiken.
Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap exempelvis som teamchef inom handeln. Du har lätt för att samarbeta och är beredd att ge arbetet ditt fulla engagemang. Vi ser gärna att du har erfarenhet från handeln.

Information om bolaget

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig företagsmarknad. Vi finns representerade med 22 butiker runt om i Sverige samt att vi även erbjuder rikstäckande distribution vid köp i vår e-handel. Vårt kundlöfte är att göra det enkelt för våra kunder att göra den bästa affären. Detta möjliggör vi genom att erbjuda våra kunder ett brett sortiment, vassa priser, hög kundservice och branschens högsta handelstillgänglighet. Läs mer om oss på samt Snabbgross är en del av Axfood Närlivs som ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB: s Large Cap-lista.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Ställföreträdande Butikschef i Uppsala

Axfood Snabbgross är restauranggrossisten för restaurang, fastfood, café och övrig f...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis