Inaktiv platsannons

Webbutvecklare i Göteborg

Vi söker dig som brinner för systemutveckling och som vill skapa siter och e-handelslösningar som gör skillnad för våra kunder.

Om tjänsten

Vi önskar att du har en akademisk examen eller annan relevant utbildning inom systemutvecklingsområdet och erfarenhet av .NET-utveckling i C#. Du kan vara junior eller senior - det viktigaste är att du har erfarenhet av EPiServer. Har du också erfarenhet av ett annat CMS är det ett plus. Erfarenhet av WCF, designmönster och agila processer är också värdefullt. Du talar mycket bra engelska och svenska.

Du kommer bli en del av vårt Episerverteam som består av åtta personer.

Vi arbetar med Episerver både i projekt, förvaltning och resurskonsulting. Vi jobbar tätt sammansvetsat i teamet över kompetensgränserna, vi har goda arbetsprocesser och kul på jobbet. Vi ställer höga krav på dig som medarbetare, men vi förväntar oss också att du ställer minst lika höga krav på oss.

Knowit Experience Göteborg är bolaget där vi ser varandra och hjälper varandra. Genom att vara goda lyssnare förvandlar vi kundens utmaningar till smarta och hållbara IT-lösningar. Vi kombinerar det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilda medarbetarens engagemang.

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Vår affärsidé är att bidra till framgång genom att i nära samarbete med våra kunder kombinera det stora företagets styrka med det lilla företagets själ och den enskilde konsultens engagemang. Vårt mål är att skapa kundnytta. Ledord är kommunikation, enkelhet och mod.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)