Inaktiv platsannons

Systemutvecklare med verksamhetsfokus i Karlstad

Brinner du för att arbeta nära kunderna, förstå deras verksamhet och tillsammans med dem effektivisera deras informationshantering med hjälp av ett kraftfullt systemstöd? Då är detta jobbet för dig!

Om tjänsten

Som systemutvecklare på Knowit i Karlstad kommer du hjälpa våra kunder med att effektivisera och digitalisera deras hantering av information. De systemlösningar vi levererar baseras oftast på produkter & plattformar från våra samarbetspartners, främst inom områdena dokumenthantering, ärendehantering och digitala arkiv.

Du kommer arbeta i ett team med erfarna systemutvecklare, produktspecialister, förvaltningsledare/projektledare och verksamhetskonsulter. Arbetet sker främst i projektform och i olika förvaltningsuppdrag, inklusive support.

I arbetsuppgifterna ingår främst installationer, konfigurationer, migreringar samt utveckling av integrationer och skräddarsydda applikationer.

Du har gedigen kompetens och praktisk erfarenhet inom systemutveckling, främst med olika Microsoft-tekniker och utvecklingsmiljöer såsom C#. Har du erfarenhet av Microsoft SQL Server är detta ett plus.

Som person är du social, flexibel, strukturerad och självständig. Du brinner för att lära dig nya saker och vill vara med och utveckla både vår och våra kunders verksamhet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort med B-behörighet krävs. Resor förekommer, främst till Stockholm.

Vi erbjuder dig ett utvecklande jobb med mycket kundkontakter, korta beslutsvägar och där möjligheten att påverka är stor.

Känner du ingen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande.

Affärsområdet ”Inre Effektivitet” har funnits sedan 2005 vi är specialister inom strategisk informationshantering med livscykelperspektiv över hela verksamheten. Vi erbjuder våra kunder verksamhetsstöd och systemlösningar för bland annat datafångst, dokumenthantering, ärendehantering, processtöd, arkivredovisning och e-arkiv. Våra lösningar baseras på plattformar och produkter från våra samarbetspartners samt vårt eget arkivredovisningssystem Klara.

Vi arbetar långsiktigt med våra kunder och levererar helhetslösningar som vi implementerar och förvaltar med hjälp av våra erfarna verksamhets- och teknikkonsulter.

Våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor.

#LI-LH1

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Karlstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Karlstad | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)