Inaktiv platsannons

Framtidens cyberhjältar i Linköping

Vill du vara med och säkra våra myndigheter och företag ute på nätet? Se till att system inte blir hackade eller kanske själv pentesta hos våra kunder? Vi jobbar med Nordens mest intressanta myndigheter och företag och nu har du också chansen att börja i en otroligt spännande bransch. Var med och skapa en säker digital värld tillsammans med oss.

Om tjänsten

Vi söker nu nyfikna systemutvecklare med 1-5 års erfarenhet som vill vidareutvecklas inom säkerhet och bli certifierade CSSLP (Certified Secure Software Lifecycle Professional).

Vad innebär CyberSecurity Academy?

Under de första 4 månaderna som du arbetar hos oss kommer du att gå ett specialdesignat utbildningsprogram. Målet är att du så fort som möjligt ska bli riktigt bra på säkerhet. Efter programmet ska du kunna genomföra faktiska kunduppdrag i form av pentester, kodgranskningar och utveckling av säkerhetskritiska komponenter, som exempelvis inloggning.

Programmet innebär att du under 1-2 dagar i veckan och tillsammans med några Academykollegor medverkar i lärarledda utbildningar, grupparbeten och e-föreläsningar. Under övrig tid arbetar du tillsammans med våra specialister i befintliga uppdrag. Du kommer att bli tilldelad en mentor som kan svara på dina frågor och se till att du känner dig som hemma här på Knowit.

Vi söker dig som:

  • har 1-5 års erfarenhet inom systemutveckling
  • är civilingenjör eller har gått relevant masterutbildning
  • vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang
  • gillar när det händer saker och att tänka ut nya lösningar
  • älskar människor och du bryr dig om andra
  • vill rädda världen


Knowit Secure AB

Vi arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom till exempel it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag. Att vi dessutom är ett av de mest lönsamma och snabbast växande bolagen i branschen gör livet lite lättare.

Vi är en del av Knowit Insight vilket innebär att vi har ett nära samarbete med managementkonsulter inom exempelvis agila metoder, HR och strategifrågor, vilket förstärker vårt säkerhetserbjudande ytterligare. I Sverige ligger Knowit Secures kontor i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö. Vi växer kraftigt och passerar snart 40 medarbetare.

Vi tar löpande emot ansökningar och intervjuar kontinuerligt, så se till att ansöka direkt

Vi planerar att starta CyberSecurity Academy i september 2017, men din anställning kan påbörjas tidigare än så.


Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb)