Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

iOS-utvecklare i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | IT | Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Om tjänsten

iOS-utvecklare

Vill du skapa en enklare vardag för våra kunder och deras slutanvändare? Nu söker vi en vass utvecklare med intresse av mobila applikationer och nya tekniker.

Vi på Knowit Mobile Stockholm fokuserar på utveckling av mobila lösningar, något vi har både lång och bred erfarenhet av. Vår affärsidé är att hjälpa våra kunder i Norden att bli framgångsrika genom att utnyttja potentialen inom mobilitet och digital kommunikation. Vi skapar framtidens mobila lösningar som gör skillnad hos våra kunder. Vi jobbar tillsammans, hjälper och inspirerar varandra och satsar mycket på individuell kompetensutveckling.

Vi letar efter dig som utvecklar till iOS och vill bli en medlem I vårt nystartade team. Du programmerar både i Swift eller Objective-C och levererar snygg och testbar kod. Du använder Git och är van vid att jobba agilt. Har du dessutom erfarenhet av Android, Xamarin eller webbutveckling är detta ett plus. Självklart är du intresserad av mobila applikationer och nya tekniker samt drivs av att fortsätta utvecklas tillsammans med erfarna kollegor och att samarbeta med design- och UX-team.

För oss är formell utbildning trevligt men det viktigaste är du som person och ditt engagemang. Vi vill dock att du har hunnit skaffa dig minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet varav åtminstone 1 år inom iOS-utveckling.

Vi söker dig som är proaktiv, får saker gjorda och har förmågan att bibehålla en god kundrelation. Vi tror att du är kreativ och både bidrar och driver egna förslag på olika funktioner i våra projekt. Du stimuleras av svårlösta problem och använder din erfarenhet och kreativitet för att snabbt hitta nya lösningar. Du har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och uppskattar en bra design. Många av våra kunder förutsätter att du kan tala och skriva svenska.

Knowit är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit har idag cirka 1850 medarbetare.

I år placerade vi oss främst bland svenska bolag och på sjätte plats totalt bland it-studenterna i Universums nordiska undersökning .

Vill du jobba på ett spännande bolag med Sveriges bästa konsulter där vi har en fantastisk gemenskap och roliga kunder? Ansök nu! Vi utvärderar kandidater löpande.


Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

iOS-utvecklare i Stockholm

Vill du skapa en enklare vardag för våra kunder och deras slutanvändare? Nu söker vi en vass utvecklare med intresse av mobila applikationer och ny...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis