Inaktiv platsannons

Praktikplats under hösten 2017 på vår marknadsföringsavdeling i Bromma

Under hösten 2017 (augusti 2017 till och med december 2017) kommer vi att erbjuda 2 praktikplatser som verkligen ger erfarenhet av vad det innebär att arbeta med marknadsföring och försäljning av snabbrörliga konsumentvaror. Därför söker vi studenter som brinner för marknadsföring och skönhet. Du kommer att arbeta på marknadsavdelningen för antigen Consumer Products Division. De tar hand om varumärken som L’Oréal Paris, Maybelline, Essie och många fler!

Om tjänsten

Under praktikperioden skall studenten arbeta i nära samarbete med kategorichefen för en av våra kategorier eller varumärken. Det kan vara till exempel make-up eller hudvård. Praktiken innefattar både support för existerande varumärken såsom att skapa butiksmaterial, intern planering, marknadsanalys, lanseringsstrategi, PR strategi etc. Vi vill även att studenten håller i egna projekt såsom konkurrentanalys och liknande.

Vi söker någon som är driven, engagerad, van att arbeta självständigt samt med ett brinnande intresse för marknadsföring. Flytande kunskaper i svenska krävs för att kunna söka praktikplatsen. Praktiken måste utgöra en del av studentens studier.

Publicerad den

02-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Bromma
Typ av kontrakt
Internship
Typ av jobb
Marknadsföring / PR, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Bromma | Detaljhandel | Marknadsföring / PR | Internship | Universitet/Högskolestudier