Inaktiv platsannons

Supply Chain Coordinator i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Avdelningen Camo and Logistic Services består av fyra sektioner och har ca 80 medarbetare placerade i Linköping, Arboga, Såtenäs, Järfälla, Luleå, Växjö och Uppsala. Vi arbetar bl a med att kundanpassa underhållsinformation, driftuppföljning, systemförvaltning och logistikplanering samt framtagande av styrande rutiner och regelverk för våra kunders underhållsverksamhet.

Våra huvudkunder är Försvarets Materielverk (FMV) och Försvarsmakten (FM). Avdelningen arbetar även i större projekt inom Saab AB.

Din framtida utmaning

Har du intresse för teknik och flyg och vill fungera som spindel i nätet för att samordna det viktiga arbetet med utbytesenheter inom flyg?

Vi söker en planerare till vår logistikfunktion som ansvarar för att koordinera leveranser av utbytesenheter till i första hand JAS 39 Gripen systemet . I uppgiften ingår också att med hjälp av olika stödsystem ta fram leveransprognoser. Kundtjänst som är en del av funktionen är kanalen in och du ska vara kontaktyta/samordnare mellan kunder och våra interna underhållsverkstäder. Du är också delaktig i att fortsätta utveckla verksamheten.

Den du är idag

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du kommer vara en viktig del i gruppen. Som person har du lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer både internt och externt. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar och driver processer vidare och tar gärna egna initiativ. Då du jobbar i nära samarbete med kunden är det viktigt att du är serviceinriktad och kan vara flexibel.

Vi ser gärna att du har någon form av teknisk bakgrund och erfarenhet av kundkontakter. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av arbete med något eller några av följande systemområden; JAS 39 Gripen, Helikopter, Transportflygplan, Flygsäkerhetsutrustning eller GSE. Det är även meriterande om du har kunskaper inom civila eller militära logistik- och försörjningsprocesser. Vi värdesätter även om du har erfarenhet av materielplaneringssystem och kunskaper i de system som vi och våra kunder använder, t ex system UEF, Fenix och IFS Sherpa.

Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Linköping | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier