Inaktiv platsannons

Arbetsmiljöspecialist i Stockholm

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Om tjänsten

Vi på ISS vet att våra medarbetare är förutsättningen för att vi ska nå vår vision, vilken är att bli världens främsta serviceorganisation. En grundläggande del i arbetet mot visionen är att säkerställa och skapa förutsättningar för Säker arbetsplats och Friska medarbetare.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer att arbete övergripande för arbetsmiljö och hälsofrågor inom ISS Sverige och dina målsättningar är att reducera de yrkesmässiga arbetsmiljö- och hälsokonsekvenserna i form av arbetsskador och sjukfrånvaro.

Du bidrar till att organisationen arbetar systematiskt, förebyggande och lärande, genom att etablera tydliga processer, instruktioner, verktyg, forum och metoder som bidrar till att främja friska medarbetare samt förebygga skador och sjukfrånvaro.

Du arbetar mot många olika intressenter och har i din roll i uppgift att säkerställa god samverkan med skyddsorganisation samt fackliga parter, samt ett väl fungerande samarbete med myndigheter och kunder och andra intressenter som ska leda till att frågor och krav från dessa hanteras på ett sätt som motsvarar behov och förväntningar.

Du bidrar till att data för styrning och uppföljning finns tillgängligt för organisationen samt bidrar till utveckling av nödvändiga stödsystem som förenklar och förbättrar verksamheten. 

Bakgrund

För den här tjänsten söker vi dig som har:

  • Akademisk examen inom för området relevant inriktning.
  • Erfarenhet av att implementera systematiskt arbetssätt som certifierats enligt internationella standarder för något eller några av områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö och gärna dessa integrerat.
  • Mycket goda kunskaper om lagstiftning relevant för området arbetsmiljö och hälsa.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter
  • Dokumenterad erfarenhet att leda projekt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i internationell koncern samt personalintensiv verksamhet. Vi har engelska som koncernspråk vilket ställer krav att du kan utrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Upprätta processer, ta fram system, verktyg och metoder som stöttar chefer
  • Identifiera risker samt bistå organisationen med metoder för riskidentifiering och riskhantering

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din IT-mognad är hög och du har god erfarenhet av MS Office

Som person är du handlingskraftig och målmedveten. Du är mycket kommunikativ och har lätt att anpassa ditt sätt att presentera, engagera och övertyga till olika målgrupper. Du arbetar systematiskt med höga krav på kvalitet och har mycket god samarbetsförmåga.

ISS är en global koncern med höga ambitioner och hos oss finns stora möjligheter att nätverka och utvecklas.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid och utgår ifrån vårt Huvudkontor i Stockholm/Liljeholmen. Du har en roll som gör dig tillgänglig för hela den svenska verksamheten, varför en hel del resor ut till våra olika kundkontrakt kommer att vara en naturlig del av din vardag.

Du kommer att rapportera till Chef arbetsmiljö och hälsa för ISS Sverige.

Vi ser att du ansöker så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Per Söderström +46 73-436 51 29 Per.T.Soderstrom@se.issworld.com

Välkommen med din ansökan, dock senast 2017-08-20

 

Publicerad den

08-04-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Annan, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | Städning / Fastighetsskötsel | Deltidsjobb | Annan | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning