Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Programmerare - Bygg utvecklingsmiljön för Gripen i Linköping

Linköping | Östergötlands län | IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Group ICT är en del av Saab koncernen och ansvarar för drift, installation, underhåll och förvaltning av företagets utvecklings- och produktionsmiljöer samt dess ingående komponenter som servrar, storage, nät, klienter mm.

Vi ansvarar även för driften av datorhallar med kringutrustning samt tillhandahåller systemutvecklingsstöd och programanpassning.

I vår verksamhet ingår teknikbevakning på områden som operativsystem, databaser, virtualisering, säkerhet och nätverk. Vi är även kravställare mot underleverantörer och övrig IT miljö inom koncernen. Verksamheten präglas av systematiskt datasäkerhetsarbete samt teknikbevakning inom angränsande verksamhetsområden.

Din framtida utmaning

Som utvecklare kommer du att bli en del av Group ICT och jobba i nära samarbete med organisationen för IT-infrastruktur på Saab. Utveckling av system som Identity Management, Orkestrering (automatisering), databasapplikationer CMDB samt webbutveckling blir en del av ditt arbete.

Du kommer att jobba brett med områden som teknisk utveckling, testning och paketering för leverans. För dig som är erfaren inom området finns möjlighet att även jobba med arkitektur och design. Nivån på tjänsten anpassas utifrån din erfarenhet.

Är du junior erbjuds du ett superbra introduktionsprogram och mentorskap, vilket ger dig alla möjligheter att lyckas. Är du däremot erfaren utmanas du utifrån den tekniska nivå som krävs för att du ska trivas och kunna ta nästa kliv.

Resor inom och utom Sverige förekommer.

Den du är idag

Relevant högskole-/YH-utbildning inom programmering/systemutveckling eller motsvarande efterfrågas. Kanske är du helt nyexad med ett brinnande programmeringsintresse där du genom fritidsprojekt kan uppvisa din kunskap alt. har du några års arbetslivserfarenhet inom området. Saabs behov är stort så rollen anpassas utifrån just din nivå.

Kunskap inom några av följande områden efterfrågas:

  • Java
  • Perl
  • C
  • C#
  • Python
  • SQL
  • Designverktyg (Enterprise Architect)

Du trivs med självständigt arbete och ser samtidigt värdet av att bolla idéer och utvecklas tillsammans med dina kollegor. För att trivas och leverera i rollen behöver du vara målinriktad och drivande. Noggrann samt analytisk är också viktigt.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, varför svenskt medborgarskap är ett krav.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Linköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Programmerare - Bygg utvecklingsmiljön för Gripen i Linköping

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis