Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör - Energibespara med rymdteknik i Västerås

Sally R utvecklar en ny teknik för klimathantering i fastigheter som spar energi och förbättrar luftkvalitén. Lösningen utgår från dagens klimatsystem för fastigheter på jorden i kombination med den teknik som används för klimathantering i rymden på International Space Station. Företaget stöds av European Space Agency (ESA) och är en del av ESA Business Incubation Centre Sweden. Under 2016 utsågs Sally R Best B2B Startup på Sweden Demo Day och till ett av världens 500 hetaste tech-startups via Hello Tomorrow i Paris.

Arbetsbeskrivning:

Sally R, (efter den första kvinnliga astronauten) befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas där du som vår nya utvecklingsingenjör får arbeta med en rad intressanta och innovativa projekt för optimal inomhusmiljö och energibesparing.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att vara med och utveckla produkter som spar energi i fastigheter och säkerställer att människor andas hälsosam luft. Detta innefattar bland annat algoritmutveckling, katalytisk förbränning och arbete med självreglerande filter via "temperature vacuum swing-metoden". Du kommer även att agera tekniskt stöd i säljsituationer.

Vad vi erbjuder:

Vardagen hos oss kommer att präglas av en gemensam vilja att utveckla och utvecklas. Din roll kommer att vara bred och du kommer själv ha ansvar för att driva ditt arbete framåt.

Vad vi ber om:

  • Civilingenjörsexamen

  • Vi tror att du är en person som kommer med egna idéer och lösningar. Du har säkert en civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik/Elektro eller liknande. Har du förmågan att se problem ur många olika perspektiv för att hitta en lösning? Är du en innovatör och problemlösare med intresse för komplexa system? Vill vara med på en spännande och utvecklande resa – Hör av dig! Vi vill gärna träffa dig.

Ansök

Are you the perfect candidate? Click the button 'apply now' and we'll contact you as soon as possible!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Stämmer denna beskrivning in på dig? Då ser vi fram emot att höra mera ifrån dig! Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att ringa Märta Grimaldi på 073-684 41 15. Sally R är ett snabbfotat bolag och kommer att intervjua kandidater löpande, därför vill vi gärna ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 20 augusti 2017.

Ansök genom knappen nedan!

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Ja
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Västerås | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Universitet/Högskolestudier