Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

EJOT söker nu en webbansvarig för ett utmanande projekt i Örebro

Örebro | Örebro län | IT | Webbutvecklare | Deltidsjobb | Grundskola | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier

Är du intresserad av databasanvändning och sugen på ett utmanande och lärorikt deltidsjobb? Under 2017 har vi på EJOT Sverige som mål att lansera om vår webbplats och vi söker dig med erfarenhet av databasanvändning och ett genuint intresse för IT. Det finns stora möjligheter att lägga upp projektet på det sätt som du vill och det är viktigt att du är en drivande person som får saker att hända! Är det dig vi söker?

Tjänstebeskrivning

EJOT Sverige AB har funnits på den svenska marknaden sedan 1990 och vi är experter på infästningslösningar. Vi kommer under hösten 2017 att starta ett projekt där vi har som mål att inom 3-4 månader lansera om vår webbplats enligt den koncernstandard som finns. Vi söker därför dig som gärna redan är bekant med JIRA eller har annan erfarenhet av databasanvändning. Du behöver inte ha kunskaper i programmering men vi förutsätter att du har god förståelse för strukturen i programmet.

Du kommer att ingå i en projektgrupp med ansvariga för respektive område men kommer att vara den som ser till att saker blir gjorda. Du behöver därför ha lätt för att ta eget ansvar och driva arbetet framåt. Ditt jobb blir att samla in det du behöver för att lösa uppgiften, tillsammans med oss. Detta är det perfekta deltidsjobbet för dig som antingen studerar datainriktning på universitetet eller för dig som ung talang som har erfarenhet på annat håll!

Övrig information om projektet:

  • Projekttid: Start omgående
  • Projektslut: December 2017
  • Arbetstid: Timanställning, 20 timmar i veckan eller mer. Stor möjlighet att påverka arbetstider och upplägg själv.
  • Plats: EJOT Örebro

Om EJOT
EJOT är en medelstor grupp av företag som arbetar med infästningar. EJOT's kunder återfinns främst inom fordons- och leverantörsindustrin, telekommunikation och hemelektronik samt byggbranschen. Ejot Sverige AB har levererat infästning till Svensk marknad sedan 1990. Vi finns i ett av Sveriges logistikkluster i Örebro med lager, applitech och utveckling samt administration. Dessutom finns vi på 10 orter med säljare nära våra kunder.

EJOT erbjuder ett brett utbud av innovativa fästelementen, som självgängande skruvar för metall och plast, formgjutna plast- och metallformade delar samt ett komplett utbud av fästelement för takläggning och fasader samt träbyggnadsteknik.

EJOT utvecklar lösningar för alla fog- och infästningsutmaningar i nära samarbete med kunden. Målet är att använda "intelligenta" EJOT-produkter för att säkerställa kvalitet och samtidigt minska de totala kostnaderna.

EJOT - med mer än 3000 anställda i 31 dotterbolag och med över 90 års företagshistoria.

Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag genom att skicka in CV och personligt brev till oss genom att klicka på knappen nedan!

Vad vi erbjuder:

  • Ett seriöst och lärorikt uppdrag med tydliga mål där du har alla möjligheter att bestämma själv över din arbetstid.

Vad vi ber om:

  • Pågående Universitetsutbildning (Gymnasieexamen)
  • Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande
  • Vi söker dig som tillsammans med oss vill anta utmaningen att utveckla vår webbplats.
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett krav då koncernspråket är engelska och all kommunikation i t.ex. JIRA sker på engelska.
  • Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Excell.

Publicerad den

23-10-2017

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Grundskola, Gymnasium, Universitet/Högskolestudier
further_info_location
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Arbetstimmar
Timanställning, 20 tim/veckan eller mer
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

EJOT söker nu en webbansvarig för ett utmanande projekt i Örebro

Är du intresserad av databasanvändning och sugen på ett utmanande och lärorikt deltidsjobb? Under 2017 har vi på EJOT Sverige som mål att lansera o...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis