Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Säljare/Kundansvarig Vård & Omsorg i Skellefteå

Skellefteå | Västerbottens län | Försäljning / Inköp | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Tieto Sweden Healthcare & Welfare AB utvecklar och levererar IT-stöd för svensk socialtjänst och skola. Vi är marknadsledande inom denna sektor och anledningen till framgångarna är bland annat vår gedigna kunskap om våra kunders verksamhet. Vi vill nu förstärka och utveckla vår verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare inom området Vård & Omsorg.

Om tjänsten

Ansvarsområde
Som säljansvarig blir du en del i vårt säljteam och har ansvaret för ny- och merförsäljning av Tietos erbjudande inom Vård & Omsorg gentemot utvalda kunder. Här spelar vår nya produktfamilj Lifecare, våra tjänster och lösningar en betydande och många gånger en avgörande roll. Tillsammans med dina säljkollegor och våra produktägare planerar och genomför du marknads- och säljaktiviteter för att nå våra försäljningsmål.

Som person
Vi söker dig med erfarenhet och goda kunskaper inom verksamhetsområdet Vård & Omsorg. Har du erfarenhet från Individ & Familjeomsorg är det självklart ett plus. Du ska trivas i säljrollen och ha ett stort intresse av att presentera och förklara hur våra system och lösningar hjälper kommunkunderna att effektivisera sin verksamhet samtidigt som arbetet för handläggare och utförare förenklas och vardagen för kommunens brukare/klienter underlättas.

Det krävs att du är självgående, lyhörd och har lätt för att samarbeta och agera övertygande mot kunder.
Du reser inom Sverige med ca 6-8 övernattningar per månad som kan anpassas efter individ och förutsättningar.

Du är mål- och resultatinriktad och har förmågan att organisera flera olika affärsprojekt samtidigt. Du vill kunna påverka, men är också öppen för andras lösningar och erfarenheter. Din initiativförmåga blir betydelsefull och kan ge dig tillfälle att vidareutvecklas i din roll. Är du dessutom driftig, social och beredd att satsa seriöst på din karriär så kommer du säkert att passa utmärkt hos oss.

Vi erbjuder
Tieto erbjuder dig en utmanande position inom ett område med hög marknadstillväxt och en arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Du får möjligheter till professionell utveckling i en teamorienterad organisation och får arbeta tillsammans med kompetenta kollegor som alla strävar efter att uppnå bästa resultat och skapa värde för Tietos kunder!

Placering: Syd- eller Mellan-Sverige.

Intresserad?

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
Försäljning / Inköp
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Säljare/Kundansvarig Vård & Omsorg i Skellefteå

Tieto Sweden Healthcare & Welfare AB utvecklar och levererar IT-stöd för svensk socialtjänst och skola. Vi är marknadsledande inom denna sektor och...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis