Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Online Traffic Manager Stadium i Norrköping

Norrköping | Östergötlands län | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb) | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning | Annan

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Avdelningen som ansvarar för Stadiums digitala närvaro heter Stadium Online. Vi ansvarar för kommunikation, försäljning, logistik, inköp och IT- utveckling som är relaterad till online.

Din roll
Som Online Traffic Manager kommer du bidra med spetskompetens inom digital kommunikation och arbeta med strategier för trafikskapande åtgärder. I rollen ansvarar du för att driva trafik till Stadium Online på våra samtliga marknader och stöttar marknadsansvariga för respektive land. Du kommer ansvara för bland annat SEO, SEM, affiliatemarknadsföring och div andra trafikdrivande kanaler samt att upplevelsen på sajten motsvarar vår annonsering. I rollen ingår även uppföljningsarbete på de marknadsaktiviteter som genomförs och analys av besök- och kundbeteenden. I och med att du i rollen arbetar med flera koncept och marknader (Sverige, Finland och Tyskland) kommer resor ingå i tjänsten (cirka 50 resor/år).

Din profil
Vi söker dig som har en relevant utbildning på högskolenivå och erfarenhet av att köpa digital marknadsföring. Du har även erfarenhet av SEO-arbete, analys och av förhandlingar. Då vi arbetar internationellt kräver tjänsten att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift. Som person ser vi att du är självgående, analytisk och trivs med att fatta beslut. Du är även en god förhandlare och kravställare. Givetvis står du bakom Stadiums vision om ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping alt. Stockholm

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning, Annan
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Online Traffic Manager Stadium i Norrköping

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss jobbar lagspelare som brinner för retail, sport och sportmode. Energi, mod och te...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis