Inaktiv platsannons

Konsult inom DW/ETL i Stockholm

Om tjänsten

Konsult inom DW/ETL

Kan du bygga datalager? Vill du jobba med några av de vassaste i branschen? Kan du se kundens kund i det du gör? Då är detta något för dig!

Vi söker dig som kan och vill bygga datalager åt våra kunder. Begrepp som ETL, DW, SCD, Kimball, DataVault, Stage, surrogatnyckel, junk dimensions, bridge tables, logiska och fysiska modeller tänkte vi inte förklara närmare.

Du ska vara väldigt intresserad i och har lång erfarenhet av datalager och beslutsstödslösningar. Vi söker dig som på ett effektivt och professionellt sett kan förstå kundens affär, och på så sätt kan hitta de bästa tänkbara lösningarna. Du vill arbeta med att bygga DW hos våra kunder, med hjälp av produkter från våra partners Microsoft eller WhereScape.

Vi ser även att du:

  • Är positiv och utåtriktad, van vid kundkontakter och har ett starkt affärsmannaskap
  • Är kreativ, har en förmåga att se lösningar och möjligheter
  • Har gedigen kunskap inom BI/DW
  • Delar gärna med dig av dina kunskaper och bidrar till en positiv arbetsplats
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Har högskoleexamen
Vi erbjuder

Hos oss jobbar du med branschens mest erfarna konsulter i en avslappnad och prestigelös miljö. Vår storlek möjliggör en arena för kompetensutveckling i form av utbildning och härliga kollegor. Vi försöker i möjligaste mån matcha våra uppdrag med konsultens intresse och kompetens.

Vi är experter på Business Intelligence och hjälper våra kunder fatta bättre affärsbeslut. Vi arbetar inom samtliga delar av ett BI/DW projekt, från ax till limpa.

Knowit är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb), Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT, Projektledning / Konsultjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | IT | Projektledning / Konsultjobb | Heltidsjobb (förstajobb) | Heltidsjobb (erfaren)