Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Webbutvecklare i Jönköping

Jönköping | Jönköpings län | IT | Online marketing | Webbutvecklare | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Webbutvecklare

Nya affärer och uppdrag gör att vi behöver bli fler på kontoret i Jönköping. Tillsammans arbetar vi varje dag med att stärka våra kunders digitala kanaler och kommunikation. Är du vår nästa stjärna? Vi letar efter dig som är systemutvecklare inom .Net och PHP. Hos oss får du förverkliga våra kunders drömmar!

Du är webbutvecklare, med kompetens inom .Net och PHP. Idag utvecklar vi webbplatser i Episerver, Drupal och Wordpress. Antingen kan du något av dessa CMS eller så lär du dig hos oss. Grunden till allt är att du gillar att koda!

Framåt kan du också ingå i rollen som IT-arkitekt. Du kommer jobba som utvecklare både mot våra nya och befintliga kunder. Allt inom ramen för digital kommunikation och webbutveckling. Antingen på plats på kontoret eller hos någon av våra kunder.

Våra projekt bygger oftast på .NET (Episerver) eller PHP (Drupal och WordPress), för front-end så används HTML, CSS, Javascript, jQuery och eventuella JavaScript-ramverk. För .NET är det bra om du har erfarenhet av Visual Studio, MVC och SQL, och PHP-utvecklare Vagrant, MySQL, nginx.

Din personlighet är viktig. På kontoret på Trädgårdsgatan i Jönköping är vi ett härligt gäng med projektledare, designers, webbstrateger, utvecklare och innehållsexperter. Vi vill att du ska gilla att vara del av ett grymt team, där vi tillsammans hjälps åt att utveckla både våra kunder och varandra. Vårt mål är att vara det mest attraktiva och jämställda bolaget i Jönköpingsregionen, och vi vill att du delar våra värderingar: nytänkande, affärsnära & schysta.

Våra projekt drivs ofta genom agila utvecklingsmetoder som Scrum och Kanban. Du utmanas av att vara en problemlösare och möjliggörare. Och som sagt, grunden till allt är att du gillar att koda!

Är du vår nästa stjärna? Skicka då gärna in din ansökan redan idag. Om du har frågor hör av dig till

Knowit Experience utvecklar kreativa lösningar inom digitala kanaler med våra kunder och deras verksamhet i centrum. I vår vardag har vi förmånen att samarbeta med fantastiska kunder, därav ett flertal regionalt. Vi är totalt ca 550 specialister i Norden

Publicerad den

16-06-2018

Mer Information

Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Webbutvecklare i Jönköping

Nya affärer och uppdrag gör att vi behöver bli fler på kontoret i Jönköping. Tillsammans arbetar vi varje dag med att stärka våra kunders digitala ...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis