Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Rekryterare inom säkerhet i Stockholm

Stockholm | Stockholms län | HR / Management | Säkerhet | Heltidsjobb (förstajobb)

Om tjänsten

Rekryterare inom säkerhet

Vill du vara en del av ett dynamiskt gäng i en otroligt spännande bransch? Vi söker sig som vill driva hela rekryteringsprocessen av Sveriges trevligaste och mest skickliga säkerhetsspecialister. Du behöver ingen djup kompetens inom it- eller informationssäkerhet, men det är viktigt att du har ett intresse för att lära dig mer om det för att kunna hitta rätt personer med rätt kompetens. Förhoppningsvis gillar du sjuk humor och har någon konstig hobby. Då kommer du att trivas hos oss.

För oss är det viktigt att alla utvecklas och mår bra. En del i det är att vi har en förmånlig föräldrauppfyllnad och att vi vill att våra kollegor ska ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Vad kommer du att arbeta med?
Du kommer att arbeta med att rekrytera de trevligaste och mest skickliga säkerhetsspecialisterna i branschen. I detta ingår alltifrån research och första samtalet till att ansvara för hela rekryteringsprocessen så att den går snabbt, smidigt och speglar bolagets värme och professionalitet.

Vi har säkerhetskonsulter på kontor runtom i Sverige och Norge. I Sverige ligger de i Stockholm, Linköping, Göteborg och Malmö. Som rekryterare kommer du att ansvara för att rekrytera säkerhetsspecialister till samtliga av våra svenska kontor.

En viktig del är att bygga vårt varumärke som arbetsgivare, nätverka och knyta kontakter med högskolor och universitet i såväl sociala media som i verkligheten samt synas vid och verka initiativtagare till rekryteringsrelaterade event.

Vi söker dig som:

  • har arbetat minst ett år med rekrytering inom it eller säkerhet
  • har examen inom personalvetenskap, företagsekonomi eller liknande
  • ser nätet och sociala media som ditt andra hem
  • är kreativ och tänker utanför sandlådan
  • vill bli uppskattad och lyssnad till för dina idéer, ditt driv och ditt engagemang
  • älskar människor och bryr dig om andra

Knowit Insight
Säkerhetskonsulterna på Knowit Insight arbetar med hela spannet av säkerhetsfrågor, från strategiska ledningsfrågor till djup teknik inom till exempel it-forensiska utredningar och säkerhetsanalyser av nya mobila plattformar. Vi har många av Nordens mest spännande kunder, allt från blåljusmyndigheter till banker och mindre kommunikationsbolag.

Publicerad den

23-06-2018

Mer Information

Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
HR / Management, Säkerhet
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Rekryterare inom säkerhet i Stockholm

Vill du vara en del av ett dynamiskt gäng i en otroligt spännande bransch? Vi söker sig som vill driva hela rekryteringsprocessen av Sveriges trevl...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis