Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Continuous Integration engineer i Göteborg

Göteborg | Västra Götalands län | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning.

Affärsenheten Surface Radar Solutions ansvarar globalt för Saabs radarsystem, markbaserade såväl som sjöbaserade. Vi har ca 500 anställda, varav hälften arbetar i Göteborg. Övriga finns på våra siter i Syracuse (USA) och i Halden (Norge).

Din framtida utmaning

Som CI engineer har du en nyckelroll i leveransprocessen både i projekt och förvaltning. Du ansvarar för konfigurations- och releasehantering och samordning av leveranser med tillhörande leveransmedia och dokumentation. Hos oss kommer du också att ha ett stort ansvar för att definiera och hjälpa till att implementera vår Continuous Integration pipeline.

Du gillar att ta ansvar för helheten och delar gärna med dig av dina kunskaper inom CI. Vi erbjuder dig en stimulerande miljö med möjlighet att arbeta med erfarna kollegor i en mängd olika utvecklings och kundprojekt.

Den du är idag

Som person är du positiv, utåtriktad, driven, resultatinriktad och en utpräglad lagspelare med ett stort tekniskt intresse. Vi ser gärna att du också har erfarenheter inom något av följande områden:

  • Continuous Integration/Continuous Delivery
  • Agil utvecklingsmetodik
  • Configuration Management (CM)
  • Licenshantering
  • Felärendehantering
  • Hantering av tredjepartsprodukter (3pp)
  • Erfarenhet av relevanta verktyg, metoder och operativsystem som till exempel Git, ClearCase, Jenkins, Artifactory, Gradle, Jira och UNIX/Linux.

Du är trygg i att presentera och lära ut CI. Du gillar att arbeta i team enligt Scrum eller Kanban. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova på ytterligare kunskapsområden och vill utvecklas både personligt och professionellt.

Produkterna du kommer att jobba med varierar men fokus ligger på militära ledningssystem.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Publicerad den

17-06-2018

Mer Information

Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Tyvärr är platannonsen inte aktuell längre

Sök igenom menyn för andra jobb eller se nedan för liknande jobb

Continuous Integration engineer i Göteborg

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla del...

Läs mer

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis