Inaktiv platsannons

Service-elektriker, södra Stockholm

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder.

1 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Service-elektriker till ISS Teknik & Energi

Till vårt växande affärsområde Teknik & Energi söker vi nu en service-elektriker. Är du en driven och stolt yrkesperson med känsla för att utveckla fastigheter och liksom vi, känner passion för kunder och service har vi jobbet för dig!

Beskrivning av tjänsten som service-elektriker hos ISS

Som elektriker ansvarar du för förebyggande tillsyn, skötsel, service och felavhjälpande underhåll av byggnad och fastighetens tekniska system. Du har daglig kommunikation med hyresgästen, kunder, medarbetare och leverantörer. Du kommer vara del av en organisation med bl.a. drifttekniker, snickare och energitekniker som är dedikerade mot kunden.

Exempel på arbetsuppgifter inom el:

  • Utföra elektriska nyinstallationer, ombyggnationer och underhållsarbeten på lågspänningsanläggningar.
  • Felsökningar och reparationer.
  • Säkerställa att vi lever upp till gällande myndighetskrav för elektriska anläggningar, elektriska anordningar och vid elektriska arbeten.
  • Åtgärder av elrevisionsprotokoll.
  • Tillsyn av el-tekniska anläggningar och testkörning av reservkraft.
  • Samordning och kontroll av elektriska arbeten som utförs av egen personal, underleverantörer eller sidoleverantörer.
  • Bidra med förslag till planerat underhåll.

Din bakgrund

Vi söker dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter, först och främst inom el men även inom fastighetsteknik.

Bonus är ifall du har erfarenhet av service och underhåll inom portteknik och/eller innehar någon typ av auktorisation utfärdat av Elsäkerhetsverket.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en driven person som söker förbättringsmöjligheter och för dialog kring dessa med berörda personer/intressenter. Du ser nyttan av att arbeta planerat och strukturerat, där du har förmåga att arbeta förebyggande istället för händelsestyrt. Du är serviceinriktad och har en positiv karaktär. Du är även duktig på att kommunicera med olika människor där du inser vikten av att ha god dialog kring pågående arbeten. Du har ett genuint teknikintresse och vill ständigt utvecklas.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med placering i södra Stockholm. Resor ingår i tjänsten och B-körkort är ett krav. Jour och beredskap kan ingå. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
1 - 40
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Stockholm | Städning / Fastighetsskötsel | Heltidsjobb (förstajobb)