Inaktiv platsannons

Catering och konferensvärd/värdinna, i Stockholm

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

1 - 40 timmar per vecka

Om tjänsten

Vår kund öppnar sitt nya huvudkontor i Arenastaden Solna och vi söker nu en positiv och engagerad medarbetare till avdelningen för konferens- och utbildningsservice.

Du kommer arbeta med många och varierande arbetsuppgifter, både högt och lågt. Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i din roll är:

  • Hantera cateringbeställningar till utbildningar
  • Mottagning av kursledare och deltagare
  • First Line support kring AV-utrustning
  • Felanmälan av utrustning och inventarier rörandes lokaler
  • Bereda lättare kall mat och mackor
  • Fördereda konferenslokal och iordningställa efter möten

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde, vilket i det här fallet är konferens- och utbildningsservice, men att du kan förväntas i viss utsträckning vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice såsom Internservice och våningsvärd.

Din profil
Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar ärlighet, entreprenörskap, ansvar och kvalitet. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Vi ser att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Tidigare erfarenhet från catering och konferens är mycket meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har goda IT-kunskaper. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och att du gillar att jobba med rutiner och processer. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut och flexibilitet är a och o.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom facility management.

ISS har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ISS, med placering i Solna.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Start enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
1 - 40
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Städning / Fastighetsskötsel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska