Inaktiv platsannons

Outsourcing Manager till Tele2's Online-team! i Stockholm

40 timmar per vecka

Om tjänsten

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: Att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

Det här är Digital & Channels SE…. Digital & Channels arbetar med affärsnära IT-utveckling. Vi är med från att en idé formas, till att den är färdig och kan skapa värde och nytta för våra kunder. Digital & Channels SE ansvarar för all digital utveckling inom den svenska organisationen inom Tele2.

Det här är jobbet… Som Outsourcing Manager på Tele2 ansvarar du för att leda affärsutvecklingen och konsult teamet för vår nearshore-verksamhet i Kiev. Ditt uppdrag är att rådge och styra projekten så att vi uppnår ett bra samarbete mellan den svenska- och ukrainska verksamheten. Du rapporterar till chefen för Digital and Channels Delivery SE.

Här krävs det att du behöver vara överst med skarpa detaljer för att beskriva exakt vilka uppgifter som behöver bli genomförda samt av vem och när. 

Det här är ansvaret…

Öka effektiviteten och kvaliteten för utvecklings-teamen i Kiev, inom alla affärsaspekter. Koordinera och utveckla Online teamet i Kiev Bemanningsansvar för Online teamet i Kiev Utveckla samarbetet mellan projektledare, kravställarna och utvecklarna. Säkerställa att utvecklar-teamen har så bra förutsättningar som möjligt för att nå framgång. Säkerställa att vi har rätt kompetens vid rätt tillfälle på plats i nearshore-teamen. Operativt ansvar för kompatibelt budgetförfarande, generera och genomföra en värdeskapande och kostnadsmedveten inköpsstrategi. Se till att avtal överensstämmer med våra affärsramar.

Du får vara med och utveckla och därmed förbättra vår närvaro i alla våra digitala kanaler.  Du kommer att få vara med där det händer och driva projekt i en dynamisk miljö samtidigt som du har fokus på att arbeta i en nära relation med beställaren. Du arbetar med komplexa system och driver ibland flertalet projekt samtidigt.

Det här är vad vi söker… …En orädd Manager som kommer med idéer på fantastiska digitala lösningar, där du även kan leda genomförandet i land! Detta är en mycket spännande och bred roll där du får ta stort ansvar.

Det här är vad du har…

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av digital utveckling, antingen som utvecklare, beställare eller tidigare ledarroll. Tidigare ansvar över projektledning och koordinerande av digitala utvecklingsteam inom exempelvis e-commerce. Att driva tekniken i framkant kräver ofta stora förhandlingskunskaper, du bör kunna driva gränser och anpassat hantera konkurrerande prioriteringar i snabb förändringstakt. Du känner dig trygg i och uppskattar agila arbetssätt. Erfarenhet av att hantera budget, utfall och affärsstrategier. Kännedom och nyttjande av e-handelsplattformar, primärt Magento Commerce. Flytande språk i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. 

Meriterande erfarenheter:

Magento eller andra e-commerce plattformar PHP Jira, Confluence Fördelaktigt är om du talar ryska, men ej ett krav.

Är du en av oss?

För att du ska trivas hos oss behöver du tycka om att jobba i ett tight team där du förväntas engagera dig i helheten och agera proaktivt både i ditt och dina kollegors arbete, mot gemensamma mål!

Har du en positiv inställning till ovanstående, är vi säkra på att du kommer att stormtrivas med oss!

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad. stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram. Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Välkommen in med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.

 

Publicerad den

30-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Gymnasium, Universitet/Högskolestudier, Yrkesutbildning
Ort
Stockholm
Antal timmar per vecka
40
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska, Svenska

Stockholm | IT | Online marketing | Deltidsjobb | Gymnasium | Universitet/Högskolestudier | Yrkesutbildning