Inaktiv platsannons

Personlig Tränare till SATS i Helsingborg

Om tjänsten

Varje dag arbetar vi för att fler ska träna regelbundet och ett av våra bästa verktyg är personligt anpassad träning. Alltfler av våra medlemmar efterfrågar en Personlig Tränare som kan vägleda dem i deras träning så att de får de resultat de önskar. Som Personliga Tränare hjälper vi PT-kunder att träna säkert och effektivt genom unikt framtagna träningsprogram. Vi anpassar upplägg efter varje PT-kunds behov och mål. När motstånd blir stort finns vi där för att pusha, motivera och hitta nya övningar. Som PT behöver du vara lyhörd för individuella behov och inneha stor yrkeskunskap för att kunna ta fram träningsprogram med god variation samt omväxlande och effektiva övningar.

Att arbeta som Personlig Tränare innebär att du arbetar aktivt för att få kontakt med nya kunder. Antal kunder är ett resultat av det arbete du lägger ner för att skapa nya kontakter bland befintliga och nya medlemmar. På det sättet styr du själv din arbetstid och din lön. Vi vet att första tiden som PT kan vara tuff, men med bra verktyg, möjliggör vi att du ska få en bra start på din PT-karriär hos oss och att du ska kunna växa i din roll. Ditt sätt och dina mål spelar stor roll, hos oss premieras engagemang och driv!

Dina främsta arbetsuppgifter handlar om att ta fram träningsprogram och vägleda PT-kunder i deras träning. Men lika viktigt är ta ansvar för driften på centret, att hålla center rent och snyggt samt vara behjälplig för kollegor och medlemmar, hälsa och visa tillrätta. Servicekänsla, säljförmåga och att kunna se till helheten är viktiga egenskaper om du vill arbeta som PT hos oss.

För att arbeta som Personlig Tränare krävs att du genomfört en av oss godkänd PT-utbildning. I dagsläget så tar vi företrädesvis in dig som har en giltig licens från SAFE Education men även från The Academy och Eleiko Education. Om du har genomfört en annan utbildning så erbjuder vi dig en möjlighet att göra en teoretisk och praktisk kunskapskontroll genom SAFE Education. Om du klarar dessa kunskapskontroller så har du tillräcklig kompetens för att gå vidare i vår rekryteringsprocess som kan ge dig en anställning.

För att göra teoretisk och praktisk kunskapskontroll så kontaktar du SAFE Education på .

Vi söker dig som:

  • är relationsskapande och bra på försäljning
  • är en driven lagspelare som arbetar mot både individuella och gemensamma mål
  • trivs i en högpresterande miljö och gillar att tävla
  • är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation
  • vill arbeta minst 20 h/v som PT och är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällar och helger
  • älskar träning och hälsa

Varför du vill arbeta som PT på SATS:

Vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa träningsupplevelse och som PT kommer du vara i främsta led för att vi ska nå våra högt satta mål. Vi söker engagerade personer som brinner för träning och hälsa. Träning är det bästa vi vet och vi arbetar varje dag för att fler ska ta del av träningsglädjen! För dig som vill arbeta som PT hos oss, erbjuder vi ett starkt team med duktiga kollegor där du har möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter. Vi ser till att du har arbetskläder, skor och förstklassig träningsutrustning i fina lokaler. Vi ger dig möjlighet att växa hos oss och hjälper dig att forma din karriär på ett sätt som passar dig. Vi står även för visitkort, tränings- och testutrustning, olycksfallsförsäkringar för dig och dina kunder, semesterersättning, pensionsförsäkring, utbildning, introduktionsprogram m.m.

Med grymma lokaler, många medlemmar och energiska kollegor är vi säkra på att vi kan erbjuda en rolig och utvecklande arbetsmiljö. Därför ställer vi stora krav på att våra PT ska ha en gedigen utbildning. Vi har flera utbildningar som vi kontinuerligt avstämmer kvaliteten på. Har du liknande utbildning från andra utbildningsleverantörer kommer vi självklart att behandla din ansökan och stämma av att dina kunskaper möter våra kunskapskrav. Vi ser gärna att du har spetskompetens genom eget sportutövande eller personliga intressen.

Din ansökan

Vi gör ett urval utifrån de ansökningar som kommer in och du blir kontaktad av oss förutsatt att din bakgrund matchar den profil som vi söker. Du kan bli kontaktad av oss centralt på Servicekontoret eller direkt av en Platschef. I vår rekryteringsprocess genomför du steg såsom intervju med Platschef på SATS center och ett praktiskt arbetsprov.

Som en del i vår rekryteringsprocess ingår även Bakgrundskontroll.

Lycka till med din ansökan!

Mats Hellsten PT Manager Sverige

 

Publicerad den

05-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Helsingborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Skönhet / Hälsa
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Helsingborg | Skönhet / Hälsa | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis