Inaktiv platsannons

Erfaren Ekonomiassistent i Köping

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten


Plantagen fortsätter att utvecklas och vi söker nu till vårt servicekontor erfaren ekonomiassistent. Tjänsten är idag placerad i Köping, men kommer efter årsskiftet vara placerad i Västerås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och ska tillsättas per omgående.

Som ekonomiassistent hos oss har du en bred, varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor. Du kommer att arbeta i ett kompetent team där det även finns goda möjligheter att utvecklas i rollen!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar från bank
  • Avstämningar
  • Övriga administrativt arbete

Din bakgrund

  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av leverantörsfakturahantering.
  • För denna tjänst ser vi gärna att du har erfarenhet från större bolag där de ekonomiska flödena är stora.
  • Du har god systemvana och är van att arbeta i Excel. Meriterande om du har jobbat med Basware Contempus.
  • Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna dock med en hög kvalitet. Din starka sociala kompetens gör det lätt att arbeta i team samt hantera kunder och leverantörer på ett professionellt sätt. De varierande uppgifterna gör att du ständigt anpassar dig och kan hålla många bollar i luften. Slutligen engagerar du dig i att göra arbetet mer effektivt och är öppen för att testa nya metoder.

Ditt jobb?
Vi erbjuder dig möjlighet till en spännande roll i en koncern med ett mycket starkt varumärke. Som ledande varumärke i Norden och med expansiva planer framåt ger vi både dig och oss unika möjligheter att utvecklas. Om du har det som krävs, så finns goda förutsättningar till en utvecklande och spännande framtid! 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Köping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Köping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)