Inaktiv platsannons

Lagerarbetare Stadium

Om tjänsten

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

STADIUM Solutions AB är ett av Europas ledande tryckerier inom förädling av sportkläder. Transfermontering, screentryck, brodyr & digital print är våra tekniker. Med 1500 av Sveriges idrottsföreningar och med c:a 35.000 lags match- och träningskläder att förädla så har vi full sysselsättning året om. Då vi är i en stark tillväxtfas behöver vi nu stärka teamet med flera personer och söker positiva och drivna medarbetare till vårt härliga gäng. Vi finns beläget i vårt centrallager utmed E4:an i Norrköping. Stadium Solutions är kollektivt anslutna till GS och medlemmar i branschorganisationen FESPA. Nu söker vi två lagerarbetare. 

Din roll
Som lagerarbetare på Stadium Solution ansvarar du för att rätt produkter i rätt färg, antal och storlek levereras till produktion och kund. Du ser till att varorna alltid hanteras på ansvarsfullt sätt och alltid i tid med målet att få en nöjd slutkund. Även en del administration kan förekomma i arbetsuppgifterna. 

Din profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Vidare vill att du har truckkort. Du har ett bra ordningssinne och vill alltid leverera i god tid och med bra kvalitet. För tjänsten behöver du också ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Givetvis delar du vår passion för ett aktivt liv.

Placeringsort
Norrköping

Varaktighet/arbetstid
Vi söker två lagerarbetare på heltid tillsvidare. Provanställning 6 månader tillämpas. Vi söker även en lagerarbetare för ett vikariat fram till 30 juni 2018. Ange i ansökan vad du söker. 

Ansökan
Du söker tjänsten via funktionen ”Sök jobbet” under fliken ”Lediga jobb” på

Eventuella frågor om tjänsten besvaras via mail av Peter Johansson,   eller Henrik Åhlander,
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2017-11-19. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
 
  

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)