Inaktiv platsannons

Medarbetare till Kundcenter i vara

Om tjänsten

Vårt första och största fokus är kundnöjdhet. Vi söker dig som har stort engagemang och ett naturligt intresse för kunder och sociala relationer. Ditt uppdrag kommer vara att hjälpa våra kunder med ekonomiska frågor som främst handlar om våra produkter- och tjänster. Du gör alltid ditt yttersta för att serva våra kunder med ett stort engagemang och triggas av att överträffa förväntningar. Det är viktigt att du har en egen drivkraft att nå uppsatta mål. Du är öppen, ansvarsfull, förändringsbenägen och gillar utmaningar. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.

Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen, och ser gärna att du har ett eget ekonomiskt intresse.

Vi erbjuder en aktiv arbetsmiljö med många kollegor där du ingår i ett team. Du får ett nära ledarskap och en affärschef som coachar dig för att nå dina individuella mål då ditt bidrag till teamet och verksamheten är viktigt för vår gemensamma framgång.

Våra öppettider är dygnet runt, men du kommer schemaläggas mellan kl 06.45-23.15. Vi har öppet årets alla dagar, vilket innebär att du kan bli schemalagd även på helger.

Blev du intresserad av denna tjänst - Ansök idag!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
vara
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Heltidsjobb (förstajobb)