Inaktiv platsannons

Junior ekonomiassistent till Köping

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Vår kund utanför Köping söker en ekonomiassistent omgående. För att ta sig till vår kund krävs bil och hos vår kund får du en varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor. Du kommer att arbeta i ett kompetent team där det även finns goda möjligheter att utvecklas i rollen!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • In- och utbetalningar från bank
  • Avstämningar

Din bakgrund
Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av leverantörsfakturahantering. Du har god systemvana och är van att arbeta i Excel. Meriterande om du har jobbat med Basware Contempus. Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna dock med en hög kvalitet. Din starka sociala kompetens gör det lätt att arbeta i team och du jobbar både prestigelöst och flexibel.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Köping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Köping | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)