Inaktiv platsannons

Modefotograf i Göteborg

Om tjänsten

Vi söker en modefotograf till Lindex foto- och filmstudio som startas upp inom kort. Tjänsten är ny på Lindex och du kommer att ha möjlighet att vara med från början och påverka processer, arbetssätt och val av utrustning. 

I denna roll kommer du huvudsakligen att jobba med produktfotografering på modell i studiomiljö. Varje år fotas mer än 10000 bilder som sedan publiceras på Lindex shop online. Utöver det så kommer du att fota bilder samt filma till Lindex andra kanaler och då ibland delta i kreativa idémöten tillsammans med kollegor på marknadsavdelningen. Efter fotograferingen/filmningen så färdigställer du materialet enligt Lindex manér.

Som person trivs du i miljöer där du får användning för ditt bildseende, känsla för komposition och bildmanér. Du har lätt för att förmedla en bildidé och coachar modellerna till de bästa bilderna. Du är noggrann, kreativ och utrustad med såväl social kompetens som förmåga att ta ansvar för dina uppgifter. Du agerar flexibelt och har lätt för att prioritera om tempot skruvas upp. Är du dessutom hjälpsam och positivt lagd så kommer du att bli en uppskattad fotograf hos oss.

Övriga kvalifikationer:

  • Mycket goda kunskaper i Adobes programvaror, som Premier, Lightroom och Photoshop.
  • Eftergymnasial fotografutbildning, gärna på YH-nivå eller motsvarande, och minst fem års relevant erfarenhet.
  • Goda kunskaper i digital  fullformatskamera och tillhörande programvaror samt kunskap i ljussättning med studioblixtar.
  • Erfarenhet av att fotografera både i studio och utomhusmiljö. Om du arbetat med bildbanksystem är detta meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer huvudskaligen att arbeta i Lindex studio som ligger i centrala Göteborg. Resor kan dock förekomma.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb