Inaktiv platsannons

Serviceinriktad orderhanterare och kundsupport i Göteborg

SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om tjänsten

Har du erfarenhet av att arbeta med service och blir motiverad av att hjälpa andra? Skulle du beskriva dig själv som en engagerad och lösningsorienterad och vill du vara en del av ett företag med goda värderingar och en härlig stämning? Vi på SW söker dig som vill ha ett arbete inom order och kundsupport.  

Om tjänsten
Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta som orderhanterare och support. Du ansvarar för att de återförsäljare som använder sig av kundens produkter får service i världsklass. Arbetet innefattar att ta emot order och beställningar som kommer in via telefon, mail och system. Du är behjälplig och svarar på produktfrågor och ser till att affärssystemet är uppdaterat med korrekt information och pris.  Du samarbetar med övrig personal i allmänt förekommande frågeställningar från kund och har löpande kontakt med övriga avdelningar, så som lager, inköp, och försäljning för att möta kundens behov. 

Vem är du?
Är du en initiativrik, positiv och kommunikativ person har du hittat rätt! Du har en avslutad gymnasieutbildning, har tidigare arbetat med service, gärna över telefon och har en god administrativ förmåga. Du har goda kunskaper i MS Office och har tidigare arbetat i något affärssystem, gärna SAP. Förutom dina kunskaper i svenska behärskar du även engelska i tal och skrift.

Som person är du utåtriktad, flexibel och trivs med många kontaktytor.  Att vara noggrann, prestigelös och detaljmedveten är en självklarhet för dig. Du är van vid att hitta smidiga lösningar på problem och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Är du dessutom ansvarstagande och har en utpräglad servicekänsla kan du vara den vi söker! Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)