Inaktiv platsannons

Praktik som grafisk formgivare/originalare i Malmö

Om tjänsten

CDON.COM erbjuder nu dig som är duktig på grafisk formgivning möjligheten att ta del av vår verksamhet genom praktik på vår marknadsavdelning. Vi söker dig som brinner för design, färg och form. Du tycker om att vara kreativ i att hitta nya lösningar, både vad gäller utformning och genomförande. Under din praktik kommer du att få producera och leverera grafiskt material som beställs internt av de olika produktgrupperna för olika kampanjer på vår hemsida och i nyhetsbrev. Du kommer att lära dig att producera text och bild, arbeta med färg och form samt på ett professionellt sätt färdigställa en slutprodukt för webb och mobila plattformar. Vi kommer att guida dig genom djungeln av trender och du kommer därmed vara med och skapa kreativ design och lösningar som utmärker varumärket CDON.COM för marknaderna i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi vill ge dig möjligheten att tillsammans med vårt team på Marknad följa och upprätthålla CDON.COM:s grafiska profil så att den reflekteras både digitalt och i tryck såväl externt som internt. 

Vem är du?

Vi letar efter dig som är van användare av Photoshop och har bra koll på dess olika verktyg, men vill lära dig mer om hur det är att jobba i ett grafikteam på en marknadsavdelning med högt tempo. I ditt arbetssätt är du strukturerad, snabb och flexibel och får med noggrannhet och hög kvalitet dina arbetsuppgifter slutförda innan deadline. Du är initiativtagande, driftig och har en utvecklad känsla för bildspråk, tonalitet och grafisk kommunikation. Här arbetar och levererar vi i ett högt tempo och sporras av resultat. Vi letar efter dig som tycker om att arbeta med människor då vi värdesätter gemenskap och gemensamt ansvar, och ser att du som söker är ansvarsfull och har hög arbetsmoral.

Vad erbjuder vi?

Förutom en utmanande och lärorik praktikperiod kommer du få vara en del av en organisation där det är högt tempo med fokus på försäljning. Vi har en kultur som främjar enastående prestationer, där kundnöjdhet och resultat alltid kommer först och där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. 

Hos oss får du dessutom arbeta med flera härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag i ditt arbete, på kontoret är vi ca 150 medarbetare och du kommer vara en del av marknadsteamet.

Om CDON.COM

CDON.COM är en ledande internetbutik i Norden. Från att ursprungligen ha sålt CD-skivor och mediaprodukter har sortimentet successivt breddats och idag erbjuder vi våra kunder ett gigantiskt produktutbud. Vi arbetar aktivt för att hela tiden utöka vår marknad för att vara Nordens största varuhus på nätet. CDON Marketplace är under stark tillväxt och totalt har över 1000 externa aktörer knutits till marknadsplatsen och säljer idag sina produkter på vår sajt.

CDON.COM är också en del av Qliro Group som är en ledande e-handelskoncern i Norden. Det är också en av de största och mest diversifierade. Sedan lanseringen inom MTG 1999 som affärsområdet CDON har vi vuxit till omkring 4,5 miljarder kronor i omsättning, nästan 300 miljoner besökare per år, 4 miljoner aktiva kunder och över 20.000 order per dag. Koncernen sysselsätter cirka 900 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly & NLY Man, Health & Sports Nutrition (Gymgrossisten, Bodystore, Milebreaker, Fitness Market Nordic) samt betaltjänsten Qliro Financial Services.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska