Inaktiv platsannons

Testutvecklare i Malmö

... På varuhuset CDON.COM har vi arbetat med e-handel sedan 1999. Hos oss finns karriärmöjligheter inom allt från marknadsföring, försäljning och inköp till IT, logistik, ekonomi och...

Om tjänsten

Testutvecklare

På varuhuset CDON.COM har vi arbetat med e-handel sedan 1999. Hos oss finns karriärmöjligheter inom allt från marknadsföring, försäljning och inköp till IT, logistik, ekonomi och kundservice. Nu utökar vi med en Testutvecklare och letar efter dig som ser testautomatisering som en naturlig del av testarbetet. Du har några års erfarenhet av testautomatisering och vill ta nästa steg i din karriär och få ett större ansvar och friare tyglar.

Beskrivning av tjänsten

Som Testutvecklare hos oss kommer du att ansvara för och underhålla hela den automatiska test-suiten med bakomliggande ramverk. I rollen kommer du att utveckla de automatiska testfallen (API- och Selenium-tester) för CDON.COMs olika system. Det kan röra sig om att du ska automatisera anrop mot servrar, API:n och databaser eller att spela in och anpassa skript på systemtestnivå. Arbetsuppgifterna består av att skriva och exekvera både manuella och automatiska testfall samt att analysera, rapportera och presentera resultat av dessa.

 

Du kommer att ingå i ett QA team som just nu består av fyra personer och är en del av vår utvecklingsavdelning DEV. Som testutvecklare hos oss kommer du att samarbeta med våra utvecklare för att fånga upp riskområden inom nyutvecklingen för att ta reda på vad som ska testas och utifrån det skriva automatiserade testfall. Du kommer att ett stort ansvar och frihet att ta egna initiativ och därmed vara med och utveckla vår arbetsprocess.

 

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har minst tre års erfarenhet av testautomatisering. Du har god erfarenhet av att automatisera tester i webbmiljö, kan utvärdera system ur ett testbarhetsperspektiv och vet hur du hittar lämpliga områden för automatisering. Vi förväntar oss att du har en utbildning som dataingenjör, systemvetare eller motsvarande.

 

Som person är du driven och motiverad av att följa med i den snabba tekniska utvecklingen. Du kan sätta dig in i nya problem och teknologier, är noggrann och släpper inte igenom något som inte håller måttet. Tjänsten innefattar ett stort förtroende och vi ser gärna att du är handlingskraftig för att kunna utvecklas och växa i rollen. För att passa in i vårt team ser vi gärna att du är utåtriktad, social och har en bra lagkänsla. Vi löser våra problem tillsammans, och därför är förmågan att kunna samarbeta och arbeta i team viktig.

 

Du har goda kunskaper inom:

  • C#
  • Selenium
  • API-tester
  • Azure
  • Git

Vad erbjuder vi?

Förutom en betydelsefull tjänst där du kommer få ett stort förtroende och stora utvecklingsmöjligheter kommer du få vara en del i en rörlig organisation med snabba förändringar. CDON.COM är en av de största och äldsta inom E-handel och vi genomgår just nu en stor förändringsresa mot att bli ett fullfjädrat CDON Marketplace. Hos oss är det högt tempo med fokus på försäljning, med en kultur som främjar enastående prestationer, där kundnöjdhet och resultat alltid kommer först och där driv och vilja kan ta dig väldigt långt. 

Utöver QA teamet kommer du dessutom arbeta med flera härliga kollegor som du kommer ha kontakt med varje dag i ditt arbete. På kontoret är vi ca 150 medarbetare som gillar att umgås med varandra. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Malmö, start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Om CDON.COM

CDON.COM är en ledande internetbutik i Norden. Från att ursprungligen ha sålt CD-skivor och mediaprodukter har sortimentet successivt breddats och idag erbjuder vi våra kunder ett gigantiskt produktutbud. Vi arbetar aktivt för att hela tiden utöka vår marknad för att vara Nordens största varuhus på nätet. CDON Marketplace är under stark tillväxt och totalt har över 1000 externa aktörer knutits till marknadsplatsen och säljer idag sina produkter på vår sajt.

CDON.COM är också en del av Qliro Group som är en ledande e-handelskoncern i Norden. Det är också en av de största och mest diversifierade. Sedan lanseringen inom MTG 1999 som affärsområdet CDON har vi vuxit till omkring 4,5 miljarder kronor i omsättning, nästan 300 miljoner besökare per år, 4 miljoner aktiva kunder och över 20.000 order per dag. Koncernen sysselsätter cirka 900 personer över dotterbolagen CDON.COM, Nelly & NLY Man, Health & Sports Nutrition (Gymgrossisten, Bodystore, Milebreaker, Fitness Market Nordic) samt betaltjänsten Qliro Financial Services.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska