Inaktiv platsannons

Fältinstallatörer i Arboga

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Om tjänsten

Vad du blir en del av

Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.

Network and Public Safety arbetar med konstruktion, integrering och installation. Fokus ligger på kommunikations- och kontrollrumslösningar för försvar, kritisk infrastruktur och offentlig säkerhet.

Field Installation erbjuder och levererar bland annat fasta och mobila infrastrukturlösningar för kommunikation till kunder som har höga krav på funktion och säkerhet samtidigt som systemen ska tåla tuffa miljöer. Vi är idag 46 st medarbetare med roller som projektledare, byggledare, projektör, logistiker, projektadministratör, montörer och driftsättare.

Din framtida utmaning

Vi erbjuder ett fritt, omväxlande och roligt arbete. Som resande installationstekniker är du en del av ett team som arbetar runtom i hela Sverige och vi har vår bas i Arboga.

Du kommer arbeta med installationer i försvarets telenät. Du kommer att planera ditt installationsuppdrag och det dagliga arbete, ansvara för material och transporter och vara Saabs representant ute i fält. Du hanterar kontakter med kunden och eventuella underleverantörer.

Du kommer installera den senaste tekniken inom radiolänk, radio, fiber och IP på olika anläggningar runt om i Sverige, även utlandsprojekt kan förekomma om du har intresse av det. Uppdragens längd kommer variera, ibland är du en längre tid hos kund och ibland kan du också behöva täcka upp för någon kollega i ett annat uppdrag på annan ort.

Arbetet innebär frihet under eget ansvar, arbeta utomhus såväl som inomhus, varierande uppgifter och geografiska platser. Arbetsort Arboga

Den du är idag

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete och vill arbeta med el/teleinstallationer på kundsiter. Du har goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet och som person är du självgående, flexibel och serviceinriktad.

För att trivas i denna roll behöver du gilla ett tätt samarbete med dina kollegor, kunder och externa leverantörer. Du behöver även klara av att arbete på hög höjd.

Vi söker dig som har:

  • Goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet
  • Dokumenterad elkunskap
  • Språkkunskaper i engelska
  • B-körkort är ett krav

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Arboga | Civilingenjör / Arkitekt | Heltidsjobb (förstajobb)