Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Kungsbacka

Kungsbacka är en offensiv kommun med stark tillväxt och låg arbetslöshet. Kommunikationerna till och från Göteborg är smidiga och snabba tack vare pendeltåget. Om... Vi söker nu en Kundrådgivare med bolånekompetens som kommer att...

Om tjänsten

Kungsbacka är en offensiv kommun med stark tillväxt och låg arbetslöshet. Kommunikationerna till och från Göteborg är smidiga och snabba tack vare pendeltåget.

Om jobbet

Vi söker nu en Kundrådgivare med bolånekompetens som kommer att arbeta i det bokade mötet med kontorets privatkunder utifrån kundens hela ekonomi och för en hållbar framtid. Du kommer att vara en del av ett dedikerat kundteam som tillsammans tar hand om och bearbetar kontorets kundstock.

Arbetsområden/ansvar:

  • Läsa av kundens totala behov och jobba med försäljning utifrån hela vårt produktutbud, alternativt guida kunden vidare när annan kompetens behövs
  • Hanterar självständigt privatärenden och genomför affärsavslut som inkluderar AML/KYC
  • Ger finansiell rådgivning till privatkunder
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Har du tidigare jobbat med rådgivning inom bank och har erfarenhet av bolån, så ses det som mycket meriterande. Swedsec Rådgivarlicens är ett krav för rollen och har du Bolånelicens idag är det mycket meriterande.

Varför jobba hos oss? – Johanna Bergstrand

Vill du jobba på ett kontor där mötet med kunden står i centrum och där stämningen präglas av positivitet och framåtanda – då är kontoret i Kungsbacka rätt för dig. Jag vill se en egen drivkraft och ett starkt engagemang för ditt arbete, och att du gillar utmaningar och vill utvecklas. Är du delaktig i vår utveckling och tar ansvar för att göra affärer med våra kunder och öka kundnöjdheten, då kommer du att trivas. Vi värdesätter samarbetet i gruppen, har högt i tak och väldigt roligt tillsammans. Vi hjälps alla åt för att utifrån våra värderingar utveckla banken och kunden på bästa sätt.

We may begin the selection under the application period, so we welcome your application as soon as possible.

Nothing of interest for you – recommend the job to a friend!

We have made our choice regarding recruitment media and therefore kindly decline contact with ad sellers or sellers of other recruitment services.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kungsbacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Kungsbacka | Heltidsjobb (förstajobb)