Inaktiv platsannons

Medarbetare inom Kreditstöd Privat i Alingsås

Din... Vi söker en ny medarbetare inom Kreditstöd Privat till vårt huvudkontor i Alingsås. Du ingår i en grupp om 10 personer med specialistkompetens inom området. Många av bankens kreditfrågor styrs mot gruppen vilket innebär att den...

Om tjänsten

Din vardag

Vi söker en ny medarbetare inom Kreditstöd Privat till vårt huvudkontor i Alingsås.

Du ingår i en grupp om 10 personer med specialistkompetens inom området.

Många av bankens kreditfrågor styrs mot gruppen vilket innebär att den agerar som en specialist- och mentorenhet för hela verksamheten. De ärenden som du bereder och tar beslut i kan komma in till gruppen från olika kanaler. Du hanterar därför ett flertal interna och externa kontakter samtidigt som du handlägger gruppens ärenden. Några av de arbetsuppgifter som ingår är kreditgranskning, komplettering av lånehandlingar samt stämma av och följa upp pågående ärenden kopplat till bankens måluppfyllelse.

Dina resultat uppnår du genom att bemöta medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – öppen, enkel och engagerad.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet från kreditaffären, har arbetat med kredithandläggning och som vill vara en viktig affärspartner till våra kunder och ett stöd till kollegor. Har du dessutom erfarenhet från bolåneaffären är det en merit.

Du är en person som tar ansvar, är kvalitetsmedveten och kan arbeta självständigt. Arbetet kräver även att du, tillsammans med övriga kollegor, bidrar till utvecklingen av arbetssätt och administrativa rutiner.

Vi vill vara den bästa banken och det självklara valet för alla. Det kräver att du är med och tar ansvar för din egen utveckling och vi uppmuntrar ett ständigt lärande. Du har en god förmåga att planera ditt arbete, förmedlar information tydligt och enkelt och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Har du dessutom ett samhällsengagemang, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Svenska

Alingsås | Heltidsjobb (förstajobb)