Inaktiv platsannons

MTGProcess Owner – MTG Accounting i Stockholm

Vi söker en Process Owner till MTG Accounting!

Om tjänsten

Vad rollen innebär

MTG Accounting är MTG:s Shared Service Center för bokföring. Som Process Owner hos oss har du huvudsakligen ansvar för de allmänna redovisningsprocesserna inom MTG.

Du jobbar med hela end2end processen, från dotterbolagen, via SSC:t och fram till koncernrapporteringen och är ansvarig för uppföljning av processerna samt dokumentation.

MTG vill alltid bli bättre och utvecklas, vilket för dig som Process Owner betyder att du kommer att initiera och leda utvecklings- och förbättringsarbete av både befintliga och nya processer. Ditt ansvar innefattar också introduktion och utbildning i processerna, skapande och underhåll av övningsmaterial i syfte att utbilda personal inom både den egna organisationen och ute hos de berörda bolagen.

Det här erbjuder vi dig

Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Att vara del av ett mediabolag mitt i den förändring som branschen befinner sig i är spännande. Det innebär att vi ständigt behöver vara på tå och inte vara rädda för att skifta fokus vilket leder till varierande och utmanande vardagar. Om du uppskattar när det går undan kommer du att trivas tillsammans med oss. Vi sitter på Ringvägen 52 på Södermalm tillsammans med flera bolag inom MTG-koncernen. Vi vill att alla ska känna sig hemma här och vi hoppas att även du kommer att göra det.

Vad söker vi

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha relevant utbildning inom ekonomi och arbetslivserfarenhet inom redovisning och ekonomi. Du har ett gediget intresse för processer och god förståelse för ekonomiska flöden. Du är en van användare av ekonomisystem och ser möjligheter i att effektivisera processer med hjälp av systemstöd.

Vi tror att det är viktigt att du är analytiskt lagd med god förmåga att prioritera och strukturera. Du hanterar både detaljer och helhetsperspektiv och har en förbättringsinriktad inställning till arbetet. Om du gillar samarbete, motiveras i högt tempo och har ett starkt driv samt en god portion humor då kommer du att trivas hos oss på MTG Accounting.

På MTG hyllar vi förändring och ser gärna att du kan vara nytänkande samt har goda kommunikativa egenskaper.

Ansökan
Ansök genom att trycka på ansökningsknappen och bifoga CV samt personligt brev . För mer info, kontakta Andreas Karlsson, Lead Recruiter, på Andreas.Karlsson@mtg.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

 (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är en ledande internationell digital underhållningskoncern och vi formar framtidens underhållning genom att förena konsumenter med innehållet de älskar på så många sätt som möjligt. Våra varumärken omfattar TV, radio och nästa generations underhållning inom esport, digitala videonätverk och online-spel. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’)

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)