Inaktiv platsannons

Nu söker vi värdar/värdinnor till McDonald’s Älvsjö! Stockholm, Älvsjö

Om tjänsten

Nu söker vi värdar/värdinnor till McDonald’s Älvsjö!

 

Som värd/värdinna är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden med att leverera en utmärkt service med en extra touch för att göra upplevelsen personlig!

McDonald's är världens största restaurangkedja med fler än 30 000 restauranger i 119 länder. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service och i rena och trevliga lokaler. På McDonald’s jobbar vi väldigt mycket i teamwork det krävs att man är sammarbetsvillig.

Du kommer att genomgå vår interna utbildning som sträcker sig allt från att leverera en utmärkt service till att lära dig att göra fina ballongvalv. Beroende på vilka ambitiononer man har finns det även utvecklingsmöjligheter inom detta område.

Vad vi söker:

Du ska alltid ha armarna öppna för våra gäster, försöka lösa alla problem som uppstår för gästen, leverera en utmärkt och personlig service så att våra gäster kommer ihåg JUST DIG! Du ska vara social och ta egna iniativ. Det krävs att du går självmant och bestämmer själv hur du vill lägga upp arbetet i matsalen.


Tjänsten:

Tjänsten gäller främst varje lördag, 8 timmars pass i veckan. Det kan även förekomma arbetstillfällen då vi har större evenemang. Dom arbetsuppgifterna som tillkommer med tjänsten är att blåsa ballonger, göra ballongvalv, stå i matsalen med finare klädsel och vara tillgänglig för gästerna, anordna familjefester, ansiktsmålning, sampling etc.

 

Låter detta intressant?

 

Har du några vidare frågor kan du kontakta mig på:

 

OBS! Ansökningarna får inte skickas in via mail. Dom sollas bort automatiskt!

 

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Älvsjö
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej