Inaktiv platsannons

McDonalds Globen söker ny värdinna/värd! Stockholm, Globen

Om tjänsten

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter.

Söker du ett stimulerande arbete som lyfter arbetsplatsen till nya nivåer med just DIN fingertoppkänsla att leverera det lilla extra, till våra unika gäster?

Nu söker vi på McDonalds Globen värdinna/värd till vårt team! Som värdinna/värd är du restaurangens ansikte utåt och arbetar konstant att leverera en exemplarisk service. 

Vad vi söker: Du ska alltid ha armarna öppna för våra gäster, lösa alla problem som uppstår för gästen, leverera en utmärkt och personlig service så att våra gäster kommer ihåg JUST DIG! Du ska vara social och ta egna initiativ! Denna roll kräver även att du är effektiv och självgående.

Det du får av oss: Vår servicechef kommer hålla en värd/värdinna utbildning där du får lära dig att göra ballongutsmyckningar av olika slag, hur du som bäst tar hand om våra gäster och hur viktigt det är att vi gör allt 110%!

Nu hoppas vi på McDonald’s Globen att du vill komma in i vårt team och anordna familjefester, ansiktsmålning och göra ett av ditt bästa beslut att börja hos oss!

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat foto senast 31 januari. Endast ansökningar via Till denna tjänst anställer vi enbart genom hemsidan och vi ber er därför att inte skicka ansökningar via mail eller på papper. Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast. Observera att tjänsten är på deltid!

Er ansökan ska innefatta foto, CV, personligt brev!

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm, Globen
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej