Inaktiv platsannons

McDonald’s Hudiksvall söker nya medarbetare Hudiksvall

Om tjänsten

Landro AB driver 15 McDonald's restauranger i Stockholm, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Umeå och Luleå. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler. Vi söker nya medarbetare till Restaurangen i Hudiksvall. 

 

Vi söker nu flera nya medarbetare med anställning på ca 4-15 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete på  kvällar och helger men dagtider kan förekomma vid överenskommelse. Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du ska ha lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Det är en klar fördel att vara bosatt i i närheten eller ha tillgång till bil.

 

Som medarbetare kommer du att främst få lära dig arbetsuppgifter i vårt serviceområde men arbete i vårt produktionsområde kan också förekomma. 

 

Varmt välkommen att maila din ansökan inklusive personligt brev med foto senast den 22/12-2017

 

Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal. 

 

 Vid frågor kontakta: Fundesa.bitiq@se.mcd.com

 

 

McDonald's Hudiksvall 

Kungsgatan 53, 824 30 Hudiksvall

   

 

 

Publicerad den

22-01-2019

Extra information

Ort
Hudiksvall
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis