Inaktiv platsannons

Willys söker en Kylteknisk support/projektledare till Göteborg

Om tjänsten

Alla vi som jobbar på Willys har en sak gemensam: vi vill sälja bra mat riktigt, riktigt billigt. Men det är kombinationen av låga priser, brett sortiment, hög kvalitet och omtanke om människor och miljö som är nyckeln till vår framgång. Nu behöver vi en Kylteknisk support/Projektledare till Willys Supportkontor i Göteborg.

Bli en av oss

Som Kylteknisk support/Projektledare tillhör du etableringsavdelningen på Willys supportkontor och rapporterar till Etableringschefen. För att driva projekt krävs det att du har ett eget driv samt att du kan arbeta självständigt, men du tycker också om att samarbeta med andra. Är du redo att ta plats inom Willys och Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Det här får du göra

Dina främsta arbetsuppgifter är att ansvara för vår löpande kylservice där det ingår att ge full support till våra butiker ex vid driftproblem och haverier så att butikerna kan ägna sig år sin kärnverksamhet. Arbetet innebär resor någon dag i veckan, med någon övernattning ibland, i kombination med administrativt arbete på vårt supportkontor. Arbetet kräver att man har hög tillgänglighet inom gruppen. I arbetet ingår även ansvar för mindre projektering av kylprojekt.

Det här förväntar vi oss

Du har flerårig kylteknisk erfarenhet och erfarenhet av installationer och service i butiksmiljö. Det är meriterande om du tidigare arbetat med CO2-anläggningar samt är certifierad inom kyla. Kunskaper i Officepaketet, främst Word och Excel. Körkort krävs. För att passa in hos oss och i våra butiker krävs det att du har ett bra kundbemötande, en positiv attityd och är lösningsfokuserad. Du har lätt för att ta olika människor. Kostnadsmedvetenhet och en hög grad av affärsmannaskap är viktigt.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb