Inaktiv platsannons

Värdepappersmäklare/Private Banker i Alingsås

Din... Vi söker en Värdepappersmäklare/Private Banker till vår enhet Private Banking. Enheten jobbar tillsammans med bankens samtliga kontor och uppdraget är att skapa värden för våra kunder samt öka deras samlade förmögenhet. Inom...

Om tjänsten

Din vardag

Vi söker en Värdepappersmäklare/Private Banker till vår enhet Private Banking. Enheten jobbar tillsammans med bankens samtliga kontor och uppdraget är att skapa värden för våra kunder samt öka deras samlade förmögenhet.

Inom Private Banking erbjuder vi våra kunder högsta möjliga finansiella kompetens och placeringsrådgivning är kärnan i vårt erbjudande. Alltid utifrån ett helhetsperspektiv och du använder ditt affärsmannaskap för att utveckla kundens hela affär. Du har hela bankens specialistkompetens inklusive samarbetspartners till din hjälp för att lyckas.

Som Värdepappersmäklare/Private Banker ingår du i ett team med rådgivare och mäklare för ett urval kunder som önskar en såväl aktiv som långsiktig förvaltning av sin förmögenhet. Du agerar självständigt såväl som i team och proaktivt mot kund inom ramen för den strategi som lagts fast. Du samarbetar även med andra kollegor och har tillgång till centrala specialistresurser för komplexa ärenden.

Dina resultat uppnår du genom att bemöta medarbetare och kunder i enlighet med bankens värderingar – öppen, enkel och engagerad.

Vem är du?

Vi söker dig med ett antal års erfarenhet från aktie- och derivatmarknaden och som vill vara en viktig affärspartner till våra befintliga och nya kunder. Vi ser gärna att du kan agera både som mäklare och Private Banker. Det innebär att rollen innehåller stor variation av arbetsuppgifter vilket kräver en förmåga till anpassning och flexibilitet.

Du behöver även vara en person som drivs av att skapa nya kundrelationer, förstå kundernas behov och kunna omvandla det till lösningar som gynnar samtliga parter.

SwedSec-licens är ett krav och erfarenhet från Private Banking är ett plus.

Vi vill vara den bästa banken och det självklara valet för alla. Det kräver att du är med och tar ansvar för din egen utveckling och vi uppmuntrar ett ständigt lärande.

Du har en god förmåga att planera ditt arbete, förmedlar information tydligt och enkelt och drivs av att skapa långsiktiga relationer. Har du dessutom ett samhällsengagemang, kommer du att känna dig som hemma hos oss.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Alingsås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Alingsås | Heltidsjobb (förstajobb)