Inaktiv platsannons

Senior Verksamhetsutvecklare i Solna

Om tjänsten

Vi stärker upp vårt team med en verksamhetsutvecklare som kommer att jobba med utveckling och effektivisering av processer för stycke- och partigods. Befattningen är en tillsvidareanställning med placering inom enheten Process som är en del av Produktionsutveckling i PostNord Sverige. Tjänsten är placerad på PostNords huvudkontor i Solna.
Bli en del av vårt team
Enheten består av 13 medarbetare med fullt processansvar för våra terminal- och distributionsprocesser. Förändringstakten är hög och vi fokuserar ständigt på att skapa lönsamhet, effektivitet och hög kvalitet. I din roll har du övergripande ansvar för PostNords verksamhetsutveckling genom att utveckla och förbättra processer och arbetssätt inom ditt ansvarsområde som är pall, parti och styckegods. Du driver utvecklingsprojekt, allt från små initiativ till mer omfattande utveckling där du tar fram samt implementerar framtagna lösningar i verksamheten. Du arbetar nära affärsområden, koncern och IT för att leverera utveckling i hög takt. 
 
Du har vad som krävs
För att trivas i rollen gillar du att utveckla, initiera och driva förändring, skapa ordning och reda samt brinner för att ge verksamheten rätt förutsättningar. Du inger förtroende, är kommunikativ, strukturerad och självgående, har god samarbetsförmåga och har mycket skinn på näsan. Du är analytisk, ser till helheten, arbetar processorienterat och tycker om att lära ut och dela med dig av din kunskap. Du avslutar och levererar i tid med hög kvalitet för att nå överenskomna mål och ser beslutsfattande som en naturlig del av arbetet. Du har högskoleutbildning; civilingenjör, civilekonom eller motsvarande kompetens. Mångårig erfarenhet av projektledning, processanalys, förändringsledning och stor erfarenhet av logistik med inriktning på parti och styckegods. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 
 
Vi levererar
Du kommer till en enhet med gedigen erfarenhet och höga ambitioner. Hos oss har du stor möjlighet att påverka. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 

Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej