Inaktiv platsannons

Röda Korset: Värvare till street/door-team, Västerås

Röda Korset söker värvare till ett kombinerat door/street-team i Väster... Brinner du för humanitära frågor och vill engagera dig i ett meningsfullt arbete? Vi söker nu värvare till ett team som jobbar med både door- och streetvärvning i V...

Om tjänsten

Röda Korset söker värvare till ett kombinerat door/street-team i Västerås

Brinner du för humanitära frågor och vill engagera dig i ett meningsfullt arbete?

Vi söker nu värvare till ett team som jobbar med både door- och streetvärvning i Västerås! I rollen som värvare tar du kontakt med människor på stan och/eller genom dörrknackning och informerar om Röda Korsets arbete för att värva nya månadsgivare. Som anställd hos oss får du chansen att jobba i ett team med trevliga kollegor samtidigt som du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper inom humanitära frågor och bidra till Röda Korsets fortsatta verksamhet.

Vi söker dig som är

  • Social och utåtriktad
  • Bra på att kommunicera och inspirera
  • Engagerad i humanitära frågor
  • Resultatfokuserad

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • Försäljning eller insamlingsarbete via face-to-facedirektdialog

Förutom ovanstående delar du självklart Röda Korsets värderingar, har fyllt 18 år och behärskar svenska flytande. Eftersom arbetet sker utomhus bör du trivas med att vistas ute i alla väder. Du kommer att jobba både individuellt och i grupp och teamet leds av en teamledare.

Du jobbar mellan 2-5 dagar per vecka utefter dina önskemål och erbjuds även möjligheten att kombinera både värvning ute på gatan och via dörrknackning. Du kommer regelbundet att få utbildning i Röda Korsets insatser i Sverige och övriga världen samt i insamlingsteknik tillsammans med de övriga teammedlemmarna. Du får en fast timlön om 123 kr per timme exklusive semesterersättning.

Tillträdet för anställningen inleds med en utbildning den 31 Mars. Rekrytering sker löpande så sök omgående genom att registrera din ansökan på vår hemsida, senast 15 januari. Vi tar endast hänsyn till ansökningar inkomna via vårt rekryteringssystem. Har du några frågor? Kontakta Kajsa Gunnarsson på

Du kan göra skillnad dagligen genom ditt arbete både i Sverige och i resten av världen! Bli en del av världens största humanitära nätverk ansök idag.

Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Medicin / Sjukvård, Omvårdnad
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej