Inaktiv platsannons

Vi söker dig som vill jobba med Accesspresale! i vara

Om tjänsten

Gruppen Access Presale and Optimization arbetar med accesser till våra företags- och operatörskunders tjänster inom och utanför Sverige. Vi arbetar med offerter av kundaccesser via koppar, fiber och radiolänk och spelar en stor roll för att ta fram den mest kostnads effektiva lösningen till bästa kvalitet. Nu behöver vi förstärka gruppen med ytterligare en Presale medarbetare.

Ansvar och arbetsuppgifter för rollen:  

– Ta fram den mest kostnadseffektiva accesslösningen genom fiber, koppar eller radiolänk i offertarbetet till våra potentiella företags- och operatörskunder. Du gör det främst genom att använda våra databaser för existerande nät inom Tele2 och genom förfrågningar till våra underleverantörer. Genom en kombination av kunskap, kreativitet och förhandlingsförmåga säkerställer du en lösning som kan realiseras kostnadseffektivt i enlighet med kundens krav på funktionalitet och kvalitet.

– Projektera och planera kundanslutningar för våra företags- och operatörskunder. Detta innebär att du ansvarar för att lösningen implementeras på ett effektivt sätt med avseende på funktionalitet, kostnad och leveranstid.

– Ständigt förbättra arbetssättet tillsammans med kollegorna inom Tele2. Vi strävar kontinuerligt mot högt ställda krav på leveransprecision och -kvalitet samt för att minska svars- och leveranstider. Vi arbetar även kontinuerligt med att optimera vårt accessnät för att skapa bättre förutsättningar för både existerande och nya kunder.

Arbetet innebär många kontaktytor inom och utom Tele2. Inom företaget har du kontakt med säljare & affärsstöd, projektledare, leveransledare, leverantörs-, produkt-, nät- och teknikansvariga. Externt har du kontakt med underleverantörer.

För att bli framgångsrik inom rollen behöver du vara ansvarstagande, strukturerad och ha lätt för kontakt med andra människor. Du har ett stort intresse för såväl teknik som kundlösningar som kräver hög servicenivå.

Kompetens och erfarenhet: 

Vi vill att du

  • Har god kännedom om accessmetoderna: koppar, fiber och radiolänk.
  • Har mycket goda kunskaper om fiber, dess teknik och kringutrustning.
  • Är van att arbeta i olika stödsystem.
  • Har en bra förmåga att kommunicera med kunder.
  • Är van att arbeta i kontorsmiljö och trivs när det är sig likt.

Du behöver behärska svenska flytande i tal och skrift samt kommunicera på affärsengelska obehindrat.

Är du en av oss?
Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way”. Kulturen bygger på våra värderingar – flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt ”The Tele2 Way”.

 
Vi erbjuder dig:

– En spännande och utvecklande arbetsplats med karriärmöjligheter
– Kontinuerlig utveckling
– Förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension samt subventionerad lunch
– Rabatter på Tele2s produkter
– Ett bra arbetsklimat genom engagerade kollegor

Vill du veta mer om hur det är att arbeta med oss? Följ våra ambassadörer på vår Facebooksida; Tele2 Karriär.

Tjänsten är placerad i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 27 januari 2018.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
vara
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
IT, Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

IT | Online marketing | Deltidsjobb