Inaktiv platsannons

Generell ansökan produktionen, Linköping

HKScan är Nordens ledande livsmedelsföretag. Vårt utbud består av ansvarsfullt producerade köttbaserade produkter och måltider, samt innovativa lösningar som gör vardagen lättare för våra kunder.

Om tjänsten

2018-01-08 kl 15:25 Generell ansökan produktionen, Linköping

HKScan är Nordens ledande köttexpert. Vi säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Våra kunder är inom detaljhandel, food service, industri- och exportsektorn. Våra hemmamarknader är Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi exporterar till närmare 50 länder. År 2015 hade HKScan en omsättning på cirka 1,9 miljarder euro och omkring 7 400 anställda.

I Sverige har vi produktionsanläggningar i Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad samt försäljningskontor i Stockholm. Anläggningen i Linköping är ett av regionens största privata företag med cirka 600 medarbetare.


Om arbetet
Produktionen i Linköping innefattar arbetsuppgifter såsom slakt av nötdjur och lamm, skivning och paketering av kött samt tillverkning och paketering av charkprodukter. Inom avdelningen logistik ingår truckkörning, arbete vid terminaler, lastning samt lossning. På vår teknikavdelning utförs reparationer, underhåll och elinstallationer.

För att kunna arbeta hos oss behöver du ha fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete. I vår verksamhet har vi nolltolerans för alkohol och droger och tar därför slumpvisa tester regelbundet.


Publicerad den

27-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av jobb
Kontor / Administration , Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej