Inaktiv platsannons

Drift/Underhållstekniker till Pågen i Göteborg

Drift/Underhållstekniker till Pågen i G...   Drift/Underhållstekniker till G...   På Pågen lever vi för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. För det kr...

Om tjänsten

Drift/Underhållstekniker till Pågen i Göteborg

 
Drift/Underhållstekniker till Göteborg
 
På Pågen lever vi för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. För det krävs det många passionerade bagare. För på Pågen bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Pågen är Sveriges största bageri och vi är marknadsledare i Sverige. Våra bröd finns att köpa i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom säljs våra bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd i 135 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Exakt hur framtidens bröd kommer att se ut vet vi inte, men vi lovar att alltid baka med kärlek. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

 

Vi söker Drift/Underhållstekniker till Pågen i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Drift/Underhållstekniker till Pågen i Göteborg. Verksamhet är i hög grad automatiserad med en mångfald av olika maskiner och utrustningar. Exempel är uppvägning/doseringssystem styrt av recept, blandare, ugnar, robotar, och packmaskiner.

Innehållet tjänsten ligger med tyngdpunkt på mekanik och pneumatik. Enklare arbetsuppgifter förekommer också inom området el och styrning. Övrigt verkar drift/underhållsteknikern inom hela teknikområdet, såsom akut och förebyggande underhåll, förbättringsarbeten occh projekt.

Strategiskt arbetar avdelningen med ständiga förbättringar detta med främsta syfte att tillsammans med övriga funktioner långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet, vilken även denna tjänst är högst delaktig i. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd till dagtid.

 

Vem är du?

Vi ser att du har en utbildning på gymnasienivå inom teknik/verkstad. Du har också yrkeserfarenhet inom området.
Kvalifikationer:

- Erfarenhet av underhållssytemet maximo
- Kunskaper inom industriell mekanik
- Pneumatik
- Svetsning
- Enklare maskinbearbetning
- Felökning och problemlösning
- Kännedom om el och styr
- Utrycka dig i tal och skrift i både engelska och svenska
- Ordningssinne

Som person är du en prestigelös lagspelare med god kommunikativ förmåga. Du är innovativ, handlingskraftig i ditt agerande och samtidigt noggrann. Viktigt att kunna agera självständigt, ta ansvar och kliva fram när situationen kräver.

 

Vad erbjuder vi dig?

Du får arbeta i ett företag med ett starkt varumärke och som vill skapa Nordens kvalitativt ledande livsmedelsföretag. Pågen är ett företag i ständig utveckling där du får vara med och påverka Pågens framtid och stärka varumärket. Våra värderingar omtanke, entusiasm och stolthet är grundläggande för oss och som underhållstekniker är du en viktig nyckelperson för företaget. Vi kommer också att erbjuda utbildning i kompetenser som du saknar och att löpande kompetensutveckla efter behov.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb