Inaktiv platsannons

IT Projektledare/ Microsoft/ teknisk specialist till AB Lindex i Göteborg

Om tjänsten

Lockas du av att vara med att påverka digitalisering på ett kreativt och nytänkande företag? Söker du efter en tjänst där du får arbeta med modern teknologi, direkt mot några av världens bästa leverantörer?

Vad kan vi erbjuda dig?

Lindex satsar på digitalisering och vi är en av de främsta omnikanalsaktörerna inom modebranschen. Hela marknaden är under stor transformation och vi befinner oss i ett spännande skede. Vi söker dig som vill vara en del av det vinnande laget framåt och som trivs i en snabb och föränderlig bransch! Vi arbetar i DevOps- team, i en stimulerande och utmanande miljö. Vår största tillgång är vår företagskultur, vi är ett visions- och värderingsstyrt företag där vi har roligt tillsammans på arbetet! Vi bygger just nu framtidens e-handel inom fashion. Vill du vara med?

I rollen som teknisk specialist tillhör du en IT-organisation bestående av cirka 60 personer.  Du arbetar i teamet Technical Services. Detta agila team agerar som 3rd line specialister och har bland annat som uppgift att digitalisera processer i verksamheten, från huvudkontor till butik. Teamet implementerar samt ansvarar för all ny teknologi på Lindex, vilket gäller exempelvis data plattformar, klienttjänster och systemintegrationer. Teamet arbetar för att säkra hållbara tekniska plattformar och lösningar och du stödjer även vårt operationsteam med analys och problemlösning.  Dina arbetsuppgifter består bland annat av att ta fram och implementera kvalificerade Microsoft-lösningar för butik och kontor, såväl nationellt som internationellt. Du har kontakt med exempelvis leverantörer och konsulter där du står för kravställning och planering. Du kommer att bli involverad i flera spännande projekt. Digital skyltning i butik, fotostudio, trådlöst nät, för att ge några exempel. Rollen är bred och varierad, med många kontaktytor.

Är det dig vi söker?

  • Relevant erfarenhet (exempelvis som IT-projektledare, teknisk specialist, infrastruktur specialist eller systemanalytiker) 
  • Kunskaper inom Office 365, Windows 10, Active Directory
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska, mycket goda kunskaper i engelska
  • Meriterande: arbetslivserfarenhet inom detaljhandel och/eller e-handel, erfarenhet av agil arbetsmetod, Asset Management, ITIL, MS Server och SCCM.

Då detta är en användarnära roll ser vi att du har ett intresse för att skapa en bättre upplevelse för slutanvändare och du har lätt för att samarbeta och ta kontakt med andra. Du är trygg i dig själv och i din kompetens och du delar gärna med dig av dina kunskaper. Du trivs i en roll där du får arbeta såväl hands on som med mer strategiska och långsiktiga frågor. Din nyfikenhet och förmåga att komma med tekniskt hållbara lösningar kommer att vara uppskattade egenskaper. Du är van vid att prioritera, skapa struktur och du arbetar på ett effektivt sätt då du får saker att hända. Vidare har du ett intresse av att utvecklas inom projektledning och koordinering.

Övrig info: 

Placering: Göteborg/Partille, start: enligt överenskommelse, sista ansökningsdag: 19e mars, kontaktperson: Amanda Rydqvist, 031-739 50 16 alt.   

Fashion is IT!

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Deltidsjobb